BRIO a lansat programul de susținere a profesorilor și părinților #SchoolMustGoOn

Date:

În contextul suspendării cursurilor școlare la nivel național, pe fondul pandemiei Covid-19, platforma digitală de educație BRIO.ro vine în ajutorul profesorilor și al părinților cu #SchoolMustGoOnun program de examinare, testare și evaluare gratuită a elevilor, menit să sprijine în această perioadă dificilă sistemul educațional din România.

Oferind gratuit testele online BRIO la matematică și limba română pentru întregul ciclu școlar clasele I – XII, pe perioada închiderii școlilor, Programul BRIO #SchoolMustGoOn se implică direct în a ajuta profesorii de matematică și limba română, precum și familiile copiilor care stau acasă și trebuie să își continue dezvoltarea educațională.

Testele BRIO pentru limba română și matematică au avizul Ministerului Educației Naționale, iar Testele BRIO la Matematică sunt auditate de Gazeta Matematică. Acestea sunt create pe un fundament verificat științific, special destinate cerințelor programei școlare din România, conceptualizate de echipe de profesori și experți internaționali în testare și psihometrie, conduși de Dragos Iliescu, Chief Scientist și fondator BRIO, doctor în psihologie, profesor universitar în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București.

#SchoolMustGoOn este inspirat de ideea fundamentală a existenței BRIO – aceea că educația este vitală pentru viitorul unei națiuni, astfel că aceasta trebuie să fie accesibilă, în pas cu tehnologia și cu evoluțiile stilului de învățare al copiilor și relevantă în contextul real al vieții.

BRIO™ este platforma de soluții fundamentate științific, pentru îmbunătățirea performanței școlare, destinată elevilor, părinților, educatorilor, școlilor și altor instituții implicate în actul educațional din România.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Relația românilor cu băncile în ultimii opt ani 

Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor din domeniul Bancar...

Mihai Daraban: C.E. trebuie să se implice în uniformizarea modului de funcționare a camerelor de comerț europene

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR),...

Misiune economică România-Spania la Barcelona și în Insulele Baleare

Platforma Repatriot, care conectează românii din afara granițelor cu...