Campania „1 Centimetru de Fapte – Cu Toții în Linia Întâi” aduce primele ajutoare la Spitalul din Suceava

Date:

SUCEAVA, 12 APRILIE: Parteneriatul între antreprenorul Ștefan Mandachi și Crucea Roșie Suceava aduce primele echipamente la Spitalul Județean de Urgențe din Suceava.

Primele achizitii de materiale de protecție pentru personalul medical și de echipamente pentru secția de terapie intensivă a Spitalului din Suceava au fost realizate la doar două săptămâni de la începutul campaniei „1 Centimetru de Fapte – Cu Totii în Linia Întâi”. Campania, inițiată de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, are ca partener Crucea Roșie Suceava și a reușit să  strângă până acum donații în valoare de 900.000 euro.

Până în prezent, din donații au fost achiziționate un ventilator noninvaziv, 15 concentratoare de oxigen, combinezoane, cizme și căști de protecție și gel dezinfectant, materiale care au fost predate spitalului din Suceava. De asemenea, un transport constând în combinezoane, cizme și căști de protecție a fost trimis către Spitalul Municipal Rădăuți. Totodată, a fost semnat contractul și s-a achitat avansul pentru 20 de ventilatoare care urmează să ajungă la Suceava la sfârșitul lunii mai, valoarea totală a echipamentelor și plăților efectuate până în acest moment de către Crucea Roșie Suceava depășind 250.000 euro.

Campania de strângere de fonduri „Cu Toții În Linia Întâi” continuă. În această campanie, antreprenorul Ștefan Mandachi vinde simbolic fiecare centimetru din metrul de autostradă construit în Suceava, iar banii astfel obținuți sunt donați către Crucea Roșie Suceava, pentru achiziția de ventilatoare și de echipamente medicale necesare spitalului din municipiul Suceava sau altor spitale din județ.

Puteți dona în continuare pe site-ul campaniei 1cm.ro, în următoarele conturi ale Crucii Roșii Suceava: 

RO76RNCB0244020411980004       EUR          BCR

RO43RNCB0244020411980016       RON          BCR

RO64RNCB0244020411980026       GBP           BCR

Mulțumim tuturor donatorilor și celor implicați în derularea acestei campanii.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Analiză Storia – orașele și cartierele în care românii găsesc cu ușurință locuri de parcare

Alexandria, Râmnicu Vâlcea și Drobeta-Turnu Severin sunt orașele din...

BCR Leasing oferă clienților microîntreprinderi și PFA acces 100% digital la contractele active de finanțare, direct în ecosistemul George

Banca Comercială Română (BCR) extinde funcționalitățile din platforma digitală...

Prețul aurului, aproape de recordurile istorice: 2.400 de dolari/uncie 

Prețul aurului a crescut de la 1.991 de dolari...