Consumul de pește, în creştere pe piaţa HoReCa

Date:

BistroMar (foto) – afacere de familie a profesioniştilor în domeniul livrării şi consumului de peşte şi fructe de mare, frații Mihai Cristian Dărmănescu, fondatorul Alfredo Seafood și Diana Dărmănescu – oferă o analiză asupra pieţei de profil la zi. În ansamblu, consumul de pește în restaurante din București a crescut cu aproape 10% în primele trei trimestre din 2019, comparativ cu perioada similară de anul trecut. Vânzările din perioada verii în restaurante au crescut cu 30%.  

Mihai Cristian Dărmănescu subliniază: „Am asistat la o ușoară creștere a consumului de pește și fructe de mare pe segmentul HoReCa din capitală, în prima jumătate a anului și estimez că piața își va continua creșterea până la sfârșitul lui 2019. Însă, cu siguranță că este loc de mai bine, mai ales în condițiile în care restaurantele pe bază de pește și fructe au o pondere de doar 1-2%, în București. Pentru noi, cele mai importante realizări sunt creșterea vânzărilor și faptul că reușim să menținem un standard de calitate foarte înalt, că suntem la ora actuală restaurantul care are cele mai multe specii de pește sălbatic din meniu, că introducem mereu noi preparate și ne dezvoltăm constant. O altă reușită care ne bucură și vine ca o încununare a tuturor acestor eforturi este includerea BistroMar în ghidul gastromic Gault&Millau, printre cele mai bune restaurante din România”.

Ghidul francez Gault&Millau evaluează cele mai bune restaurante și localuri Pop (cu atmosferă mai relaxată, mai accesibilă decât cea din restaurante) în funcție de meniu (70% din punctaj), servicii, atmosferă, design, raport calitate-preț etc.

De ultimă oră este listarea BistroMar pe takeaway.com, ceea ce asigură prezenţa pe cele mai importante platforme de livrare la domiciliu.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Energy Policy Group și WWF-România anunță lansarea oficială a proiectului RENewLand

Energy Policy Group (EPG) și WWF-România (Fondul Mondial pentru...

Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunță...