Dezvoltatorul CTP intră pe piața bulgară

Date:

Afirmat convingător în România și în general în spaţiul central și est-european, dezvoltatorul și administratorul pe termen lung de parcuri industriale și logistice de clasă A CTP îşi anunţă intrarea pe piața din Bulgaria. Remon Vos (foto), CEO al CTP, subliniază importanţa acestei localizări: „Bulgaria se află la intersecția dintre Europa și economiile în plin avânt din Orientul Mijlociu, Rusia și Asia. Piața bulgară a înregistrat o creștere sănătoasă de 3% a PIB-ului, acesta provenind în proporție de 90% din sectorul industrial și al serviciilor. Bulgaria este o țară cu un potențial mare în ceea ce privește investițiile în parcuri de afaceri, birouri și centre logistice”.

Vladimir Gurdjieff, Country Manager al CTP Bulgaria, subliniază: „Concentrarea noastră va fi, inițial, în zona metropolitană a Sofiei și în sectoarele 3PL (Third Party Logistics), distribuție, farmaceutic și FMCG. Ne așteptăm ca până la Crăciun să avem deja o echipă formată din șase specialiști în administrarea proprietăților, iar planurile noastre de creștere sunt ambițioase – 100.000 mp, până la sfârșitul lui 2021. Vom atinge acest obiectiv printr-o strategie ce îmbină achizițiile unor proprietăți cu noile dezvoltări”.

CTP, definit ca „dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est”, deține sistemul integrat premium de parcuri de afaceri CTPark Network – cinci milioane mp de spații de clasă A, în șapte țări. În România, este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A – un milion mp suprafață închiriabilă în Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara, Turda.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate