Plățile prin Apple Pay – disponibile pentru clienții CEC Bank

Date:

București, 17.03.2020CEC Bank, instituția financiară cu cea mai lungă tradiție și cea mai extinsă rețea din România, lansează astăzi Apple Pay, o soluție care transformă plățile mobile oferind ușurință în utilizare, securitate și confidențialitate.

Securitatea și confidențialitatea sunt la baza Apple Pay. Atunci când clienții folosesc un card de debit sau de credit cu Apple Pay, datele cardului nu sunt stocate pe dispozitivul folosit, nici pe serverele Apple. În schimb, un număr unic criptat este asociat și salvat într-un format criptat pe dispozitiv într-un cip securizat și certificat (Secure Element).

Apple Pay este usor de configurat, iar clienții se pot bucura în continuare de toate avantajele și beneficiile oferite de cardurile CEC Bank. Pentru plățile în magazine, Apple Pay este compatibil cu modelele iPhone SE, iPhone 6 sau modelele mai noi și cu Apple Watch.

Utilizarea Apple Pay este gratuită, atât în țară, cât și în străinătate, iar plățile cu cardul, prin telefonul mobil sau Apple Watch sunt realizate fără taxe sau comisioane.

Pentru mai multe informații despre Apple Pay, vizitați http://www.apple.com/apple-pay/.

***

Despre CEC Bank

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent peste 2 milioane de clienți, cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de 29,3 miliarde lei, la sfârșitul anului 2018.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească, care oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și phone-banking (Tele CEC).

Statul român, prin Ministerul Finanțelor Publice, este unicul acționar al CEC Bank, iar în luna noiembrie a acestui an (a.c. 2019), în urma acordului Comisiei Europene, capitalul băncii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Analiză Claudiu Cazacu, XTB: Precedent în „uber-izarea prețurilor”. Cum pot cartofii prăjiți să influențeze valoarea acțiunilor

Prețurile stabilite dinamic fac parte dintr-o strategie utilizată frecvent...

Economia informală în România: context, cauze și efecte

| de Prof. univ. dr. Cristian PĂUN, Academia de Studii Economice din București și Prof. univ. dr. Radu MUȘETESCU, Academia de Studii Economice din București

ASIGURĂRI. POLITICI PREZENTE ȘI VIITOARE

În cadrul conferinței „Asigurări. Politici prezente și viitoare” organizată...