Producător de dezinfectanți și-a triplat producția pentru a răspunde cererii explozive

Date:

Pro Integrator, companie care produce dezinfectanți profesionali la standarde internaționale de calitate și-a triplat  producția zilnică a  capacității de productie și și-a dublat schimburile de muncă  în fabrica sa de la Bragadiru, județul Ilfov. Ca măsură adițională, compania a accelerat livrarea de produse de dezinfecție către toți clienții săi, companii private și de stat, precum și către consumatorii casnici.

Producătorul spune că actuala cerere este mult mai mare decât în alte perioade cu care s-a confruntat compania. „Ce este astăzi diferit, decât în cazul altor epidemii cu care populația s-a mai confrutat este faptul că acest virus are o capacitate de răspândire mult mai mare prin contacte sociale.” afirmă Cristian Stanciu, directorul companiei

De aceea, producătorul autohton de dezinfectanți și-a luat toate măsurile necesare pentru a putea face față cererii foarte mari de pe piață. Astfel, schimburile de lucru în unitatea de producție din Bragadiru, județul Ilfov au fost suplimentate, la fel și producția pentru gama de dezinfectanți. „Majoritatea clienților noștri sunt companii private dar și instituții publice precum spitalele din țară cărora le-am furnizat un volum dublu de dezinfectanți în această perioadă. De la declanșarea crizei medicale am solicitat la maximum capacitatea de producție pe toate tipurile de produse pe care le producem.” a continuat Cristian Stanciu, directorul companiei.

Pe toată durata perioadei stării de urgență, compania păstrează legătura constant cu autoritățile publice de la nivel local, regional și național precum și cu Direcțiile de Sănate Publică și cu furnizorii de substanțe active pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor din sistemul medical și din partea populației.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...