URBAN-INCERC, conferinţă internaţională de cercetare  

Date:

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Construcţii, Urbanism şi
Dezvoltare Teritorială Durabilă URBAN-INCERC organizează a XV-a ediţie a conferinţei de cercetare în construcţii, economia construcţiilor, arhitectură, urbanism şi dezvoltare teritorială cu tema „Contribuţia INCD URBAN-INCERC la dezvoltarea durabilă a habitatului uman european”. Evenimentul are loc pe 29 mai 2019 la sediul institutului din Bucureşti. Organizatorii transmit invitaţia către „fiecare persoană interesată să participe la acest eveniment, fie pentru a prezenta o comunicare, fie pentru a audia lucrările conferinţei, să se înscrie on-line până la data de 10 mai 2019 la
https://docs.google.com/forms/d/1FsklBwD5Aro5wciJp0knSXnMVwZebr61nH7wR9Y888Y/viewform şi, pentru cei care vor prezenta, să trimită până la data de 26 aprilie 2019 rezumatul şi lucrarea integrală la adresa de e-mail
[email protected]; lucrările trimise pentru publicarea în revistele
institutului vor putea fi trimise până la data de 10 mai 2019 la aceeaşi adresă sau direct către reviste. Pentru ca volumele de rezumate şi lucrări să poată fi disponibile participanţilor, nu se vor admite lucrări trimise spre publicare după data-limită, deşi participanţii înscrişi după 26 aprilie 2019 vor putea susţine comunicările. Accesul la lucrările şi documentele conferinţei este limitat şi persoanele care s-au înregistrat în timp util vor avea acces”.

De asemenea, organizatorii anunţă că „informaţii suplimentare privind programul şi alte detalii organizatorice vor fi oferite doar celor care au confirmat participarea după data de 20 mai 2019, odată cu finalizarea programului, în funcţie de interesul exprimat şi afişate pe pagina Internet a conferinţei (http://conf.incd.ro/)”.

Comitetul de organizare ([email protected]) subliniază: „Vă rugăm ca, în măsura posibilităţilor, să diseminaţi acest mesaj colegilor sau membrilor din instituţia sau organizaţia Dvs., precum şi colaboratorilor şi altor persoane care ar putea fi interesate. De asemenea, vă rugăm ca eventualele întrebări să le adresaţi direct persoanelor implicate la adresele indicate”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FNGCIMM invită instituțiile financiare să participe în Programul guvernamental IMM PLUS

FNGCIMM transmite sistemului bancar românesc invitația de a se...

Sondaj eJobs: 7 din 10 angajatori vor oferi angajaților beneficii cu ocazia sărbătorilor pascale

71,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai...

Nordic Group – 250.000 euro, investiție într-un proiect de energie solară

Compania românească Nordic Group, din domeniul distribuției de produse...

Parteneriat ING Bank România-Federația Română de Fotbal

Federația Română de Fotbal (FRF) și ING Bank România...