Xiaomi donează măști de protecție pentru a ajuta medicii români în lupta contra pandemiei de coronavirus

Date:

Xiaomi, lider global în domeniul tehnologiei, donează zeci de mii de măști de protecție către Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu” pentru a contribui la eforturile pe care România le face în a stopa răspândirea epidemiei de coronavirus.

După informațiile referitoare la dezvoltarea pandemiei în România și la creșterea numărului de persoane infectate, Xiaomi a decis să se implice.

Containerele livrate în România către Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu” din capitală au venit însoțite de un mesaj al companiei Xiaomi “Umanitatea începe în noi odată cu dezinteresul”, aparținând poetului, prozatorului și jurnalistului român Mihai Eminescu.

În România Xiaomi are o comunitate puternică de Fani Mi. Cu acest gest simbolic dorim să le arătăm aprecierea noastră, printr-un gest de susținere și de solidaritate. Sperăm ca echipamentele trimise să ajute în a stopa răspândirea acestui virus în România – a spus Shou Zi Chew, chief financial officer și președinte al Xiaomi International.

Susținerea Xiaomi s-a îndreptatat atât către România cât și către alte țări afectate. Echipamente medicale au fost trimise către Italia, Spania, Franța, Germania, Olanda, Luxemburg, Indonezia și Coreea de Sud. Alte țări din Europa Centrală și de Est urmează să primească în cel mai scurt timp echipamente medicale din partea Xiaomi.

Mai multe detalii despre suportul acordat de Xiaomi țărilor afectate aici.

Formalitățile vamale de import s-au realizat de către Fundația Vodafone România și cu sprijinul Fundației pentru Copii Ronald Mc’Donald.

***

Despre Xiaomi

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și harware inteligent, conectate printr-o platformă IoT.

Xiaomi își construiește în mod constant imaginea pe baza relațiilor cu utilizatorii. Compania caută mereu soluții inovatoare, punând calitatea și performanța pe primul loc. Xiaomi creează produse fascinante la prețuri juste, pentru a le oferi tututor posibilitatea de a se bucura de o viață mai bună prin tehnologie inovatoare.

În acest moment Xiaomi este al patrulea cel mai mare brand de telefoane inteligente la nivel mondial, și a creat cea mai mare platformă IoT pentru utilizatorii săi, cu peste 213 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 90 de piețe din întreaga lume și este un jucător de top în majoritatea dintre acestea.

În iulie 2019, Xiaomi a fost listatǎ pentru prima dată în Fortune Global 500, ocupând locul 468 între celelalte companii prezente în top, și locul 7 la categoria Servicii Internet și Retail. De asemenea, este cea mai tânără companie din topul Global 500 din 2019.

Mai multe informații despre Xiaomi: www.mi.com, blog.mi.com

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...