Universitatea din București organizează admitere de toamnă la ciclurile de licență, master și doctorat.

Studii universitare de licență:

2.426 de locuri (367 la buget, 2.059 la taxă), la Facultatea de Administrație și Afaceri, Facultatea de Chimie, Facultatea de Drept, Facultatea de Fizică, Facultatea de Filosofie, Facultatea de Geografie, Facultatea de Geologie și Geofizică, Facultatea de Istorie, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Facultatea de Litere, Teologie Facultatea de de Limbi și Literaturi Străine, Facultatea de Științe Politice, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”, Facultatea de Teologie Baptistă, Facultatea de Romano-Catolică.

Studii universitare de masterat:

aproximativ 1.200 de locuri (475 subvenţionate de stat, 656 la taxă).

Înscrierea se face la sediile facultăților până 20 septembrie 2018. Modalitatea de admitere este la latitudinea fiecărei facultăţi. Data limită de afișare a rezultatelor este duminică, 23 septembrie 2018.

Informații despre specializări, cursuri, admitere la studii universitare de licență și masterat: www.admitere.unibuc.ro.

Doctorat:

599 de locuri la toate cele 21 de școli doctorale ale UB (295 la buget, dintre care 147 cu bursă și 148 fără bursă și 304 la taxă).

Înscriere până la 20 septembrie 2018.

Informații despre admitere la studii universitare de doctorat: www.doctorat.unibuc.ro.

Universitatea din București anunţă că „va comunica în mod constant informații referitoare la sesiunea de toamnă a admiterii pe website-ul: www.admitere.unibuc.ro și pe contul de Facebook Universitatea din București”.

 

DISTRIBUIȚI