Appraisal & Valuation achiziționează compania Simad Contex

Date:

Compania Appraisal & Valuation SA (deținătorul brandului NAI Romania și unul dintre liderii pieței de evaluări, indicativ bursier APP) anunță achiziționarea companiei de audit și contabilitate Simad Contex SRL din Timișoara, cu peste 150 de clienți activi. La mijlocul anului 2021, Simad Contex SRL a raportat un profit de 20% din cifra de afaceri, iar previziunile până la finalul anului financiar 2021 se încadrează într-un trend ascendent, profitul raportat urmând să se situeze în jurul valorii de 30%.

Simona Puiuleț, expertul contabil care conduce Simad Contex SRL, subliniază: „În majoritatea cazurilor, antreprenorii ajung la noi nemulțumiți fiind de serviciile actuale de contabilitate. Nu poți schimba trecutul, însă îți poți învăța lecția ca să mergi mai departe pe drumul tău, iar lecția a fost de fiecare dată aceeași – ai grijă pe ce mână lași documentele și implicit viitorul firmei tale”.

Andrei Botiş (foto), CEO al Appraisal & Valuation SA: „Lipsa cunoașterii îndeaproape a actualizărilor cadrului legislativ privind Codul Fiscal și amânarea la nesfârșit a deciziei de a consulta unui expert contabil, pot duce la haos și la instabilitate financiară cu consecințe grave asupra profitului companiilor. De aceea, îi asigur pe antreprenorii din România că problemele lor de audit și contabilitate au de astăzi o soluție: Appraisal & Valuation SA. Dincolo de procesarea impecabilă și la timp a documentelor din trecut, antreprenorii români primesc sfaturi legate de viitor care le vor face afacerile mult mai previzibile. Eliminăm pe deplin temerile și nesiguranța legate de viitor, astfel încât antreprenorii să se poată concentra 100% asupra creșterii afacerilor lor. Serviciile de audit și contabilitate completează paleta de servicii de evaluări oferite de compania noastră, acest fapt fiind în deplin acord cu viziunea companiei noastre ce presupune dezvoltarea continuă pe orizontală, adăugând noi servicii complementare celor deja existente”.

Appraisal & Valuation SA anunță că în perioada imediat următoare, acțiunile ei „vor fi listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București. Atragerea în echipă a celor mai buni specialiști de pe piață face parte din strategia APP de a performa pe piața de capital, alături de crearea unor noi divizii, achiziții de companii din același domeniu de activitate și arii conexe, precum și extinderea serviciilor și a platformelor digitale atât la nivel local, cât și international”.

Appraisal & Valuation SA, fondată în 2010, este caracterizată ca „deținătorul brand-ului NAI Romania, fiind unul dintre liderii de piaţǎ pentru servicii de evaluǎri și în același timp, reprezentantul exclusiv al NAI Global în România şi Republica Moldova. NAI Global reprezintǎ o rețea de companii imobiliare comerciale independente și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume, formată din 5.000 de profesioniști și 375 de birouri în 55 de țări din întreaga lume. Compania a pregătit listarea unui pachet de acțiuni la BVB în cel de-al treilea trimestru al anului 2021, iar primul pas în atingerea acestui obiectiv a fost derularea unui plasament privat de acțiuni, care s-a desfășurat cu succes. Plasamentul privat de acțiuni, precum și operațiunile necesare listării sunt intermediate de broker-ul TradeVille. Portofoliul de servicii al companiei cuprinde: evaluări imobiliare, evaluarea companiilor, a terenurilor Agricole, a fermelor de producție, a halelor de depozitare și producție, precum și ale echipamentelor tehnice. Appraisal & Valuation SA este membru corporativ al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați (ANEVAR), organizație profesională de utilitate publică, fără scop patrimonial, din care fac parte evaluatorii autorizați care dobândesc această calitate, în condițiile legii”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Rezultate solide pentru Agricover în 2023 și peste 10.000 de fermieri în portofoliu

Grupul Agricover, lider în piața de agribusiness din România,...

Relația românilor cu băncile în ultimii opt ani 

Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor din domeniul Bancar...

Mihai Daraban: C.E. trebuie să se implice în uniformizarea modului de funcționare a camerelor de comerț europene

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR),...