ARIR organizează evenimentul online „Pulsul Pieței Financiare”

Date:

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România vă invită să vă alăturați ediției din luna martie a evenimentului online „Pulsul Pieței Financiare”, pe care îl organizează joi, 25.03.2021, începând cu ora 10.00.

Vom discuta cu reprezentanții Băncii Naționale a României, ai fondurilor de investiții și analiști despre ce se întâmplă cu economia, evenimentele recente și impactul asupra pieței, strategii de investiții, precum și perspectiva revenirii din criză.

Se vor alătura discuției: Cristian Popa, CFA, Membru al Consiliului de Administrație, Banca Națională a României, Dragoș Manolescu, CFA, Director General Adjunct, OTP Asset Management, Aurel Bernat, Director General, BT Asset Management SAI, Andreea Pipernea, Director General, NN Pensii.

Evenimentul va fi moderat de Daniela Șerban, Președinte și Co-fondator ARIR și va fi transmis pe pagina de Facebook a asociației: Facebook.com/ARIR.Romania. Discuțiile vor avea loc în limba română. Mai multe detalii despre eveniment aici.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Energy Policy Group și WWF-România anunță lansarea oficială a proiectului RENewLand

Energy Policy Group (EPG) și WWF-România (Fondul Mondial pentru...

Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunță...