Aurelia Costache, EY România, preia coordonarea serviciilor de automatizare inteligentă din regiunea EMEIA

Date:

Aurelia Costache este noul lider al serviciilor de automatizare inteligentă din cadrul EY EMEIA (Europa, Orientul Mijlociu, India și Africa). Noua funcție este o recunoaștere a rolului strategic pe care l-a avut în promovarea soluțiilor de automatizare la nivel regional în ultimii cinci ani. Pe mai departe, Aurelia Costache va fi responsabilă cu extinderea acestor servicii la nivelul EMEIA.

În acest rol, îmi propun să promovez un cadru de colaborare pe bază de zone de expertiză în tehnologii de automatizare și Inteligență Artificială, pentru a asigura acces clienților la cele mai avansate soluții, care să susțină obiectivele strategice de afaceri în contextul de transformare pe care îl parcurgem, indiferent de zona geografică”, a declarat Aurelia Costache privind numirea sa în rolul de EY EMEIA Inteligent Automation Leader.

Sub conducerea Aureliei Costache, echipa de automatizare din România și-a câștigat poziția de lider regional, fiind implicată atât în proiecte de anvergură la nivel internațional, cât și în dezvoltarea de proiecte locale și în organizarea de evenimente de informare și educare a pieței (seria de conferințe anuale pe tema automatizării). Încă de la înființare, din 2016, Aurelia Costache a participat la dezvoltarea centrului de excelență EY pentru automatizarea proceselor, de la București, care servește atât piața locală, cât și pe cea globală în implementări de RPA, OCR, ML și chatbots, derulând peste 100 de proiecte în ultimii ani.

„În contextul COVID-19, necesitatea transformării a adus în prim plan digitalizarea, nu doar ca o alternativă la modelele tradiționale de business, ci ca imperativ de continuitate a activității pe piață. Așa cum am dezbătut și în a 5-a ediție a conferinței de automatizare, organizată în format virtual anul acesta la începutul lunii octombrie, valoarea pe termen lung a automatizării a devenit cu atât mai evidentă cu cât digitalizarea a depășit sfera zonei de business și a cuprins toate aspectele societății: serviciile de administrație publică, serviciile medicale, educația și industria de divertisment fiind doar câteva exemple”, a spus Aurelia Costache.

Aurelia Costache are o experiență de peste 22 ani în domeniul consultanței și o expertiză care acoperă industriile financiar-bancară și telecom. În prezent, Aurelia Costache ocupă și poziția de Partener și Lider al Departamentului de Consultanță, EY România.

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale: „Acest rol strategic, încredințat unuia dintre liderii noștri din România, reprezintă o realizare importantă pentru echipa locală, bazată pe eforturile susținute și pe angajamentul din ultimii ani de a avansa soluțiile de automatizare inteligentă la nivel regional și global. Prin această nouă structură, clienții EY din România vor putea beneficia mai rapid de accesul la resurse cu expertiză din EMEIA și EY Global și la soluții scalabile care să genereze valoare adăugată pe termen lung.

La nivel regional, EY EMEIA își consolidează echipa și resursele din sfera automatizării și a Inteligenței Artificiale, venind cu o abordare orientată pe valoarea pe termen lung pe care o pot adăuga soluțiile tehnologice. Tehnologia alături de oameni și de inovație reprezintă cei trei piloni principali ai strategiei globale NextWave prin care compania își propune să sprijine companiile în procesul de integrare a transformării digitale în strategia de dezvoltare pe termen lung.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...