AVBS Credit a intermediat credite bancare în valoare de 36 milioane de euro în primele 7 luni ale anului, cu aproape 80% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut

Date:

Compania cu profil antreprenorial românesc, AVBS Credit, a terminat primele 7 luni ale anului cu un volum al creditelor bancare intermediate în valoare de 36 milioane de euro, înregistrând o creştere de aproape 80% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

AVBS Credit are o experiență de peste 14 ani pe piața de intermedieri credite bancare, cu un volum total de credite intermediate de peste 350 milioane de euro. Ascensiunea se datorează serviciilor ireproșabile de brokeraj bancar prestate de brokerii de credite AVBS, care au contribuit la creșterea gradului de conștientizare a românilor în ceea ce privește nevoia de a apela la un broker de credite pentru obținerea unui împrumut bancar în cele mai bune condiții. Compania susține puternic antreprenoriatul românesc și își consolidează în continuare rețeaua de brokeri de credite prin dezvoltarea sistemului de francize. Expansiunea numărului de francize este un obiectiv pe care reprezentanții companiei îl susțin și anul acesta.  Un broker de credite în sistem de franciză, dedicat și implicat total în activitatea sa, poate să câștige chiar și peste 15.000 euro pe lună, adică peste 180.000 euro pe an.

„Piaţa de brokeraj bancar este în plină dezvoltare, iar interesul românilor de a accesa credite bancare cu ajutorul brokerilor de credite este în creştere de la an la an, deoarece aceștia au conștientizat că prin brokerii de credite obțin soluții de finanțare potrivite și adaptate nevoilor lor. Astăzi, brokerajul bancar este un domeniu de activitate cu o foarte bună reputație, dovedindu-și eficiența și productivitatea pe termen lung. Astfel, specialiștii din domeniul financiar-bancar devin brokeri de credite și membri valoroși ai pieței de brokeraj bancar, dezvoltându-și cariera și bucurându-se de toate beneficiile acestei profesii”, afirmă Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

Românii apelează într-un număr din ce în ce mai mare la brokerii de credite. Doar în primele 7 luni ale anului 2021, vânzările totale de credite bancare intermediate de către companie sunt cu aproape 80% mai mari faţă de aceeași perioadă a anului 2020 și cu 70% mai mari decât au fost în primele 7 luni ale anului 2019. Față de aceeași perioadă a anului trecut, AVBS Credit a înregistrat o creștere de 115% în ceea ce privește volumul de credite ipotecare și o creștere de 55% în ceea ce privește volumul de credite de nevoi personale.

Astfel, în primele 7 luni ale anului, aproximativ 1000 de români au beneficiat de credite bancare intermediate prin brokerii de credite francizaţi, iar printre cele mai solicitate credite se numără: 73% Credite Ipotecare, 12% Credite Noua Casă, 13% Credit Nevoi Personale și 2% alte tipuri de credite din portofoliul AVBS Credit. Românii care apelează la brokerii de credite fac  achiziţii importante, așa cum sunt locuințele și autoturismele. În 2021, valoarea celui mai mare credit ipotecar intermediat de compania AVBS Credit a fost de aproximativ 260.000 euro.

AVBS Credit preconizează o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro în anul 2021.

Pe final de an, compania va accelera dezvoltarea în regim de franciză şi vizează să încheie anul cu un număr total de 100 de francize, în cele mai importante oraşe din ţară. Astfel, expertul cu background financiar-bancar poate oricând să treacă de la statutul de angajat în bancă, la cel de antreprenor în sistem de franciză în domeniul brokerajului bancar. AVBS Credit estimează o valoare de peste 60 de milioane de euro credite bancare intermediate până la finalul anului 2021, pentru un număr total de cel puțin 1500 de clienți.

AVBS Credit este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de către antreprenorul Valentin Anghel, care oferă servicii personalizate de intermedieri credite bancare, 100% gratuite pentru clienți.

AVBS Credit lucrează cu peste 30 de bănci și IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră A.R.B.C. (Asociația Română a Brokerilor de Credite). Detalii despre obținerea unei francize AVBS https://www.avbs.ro/franciza/detalii-obtinere-franciza/

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate