Avocado, platforma integrată de dezvoltare profesională și personală, devine de astăzi accesibilă utilizatorilor BestJobs direct din contul de utilizator

Date:

Avocado, platforma integrată de dezvoltare profesională și personală, devine de astăzi accesibilă utilizatorilor BestJobs direct din contul de utilizator. Momentul este marcat de lansarea programului de mentorat profesional Avocado pentru antreprenorii și managerii care întâmpină dificultăți în luarea deciziilor și stabilirea obiectivelor

Avocado, serviciul de learning unu-la-unu din cadrul platformei BestJobs, care conectează utilizatorii cu terapeuți, avocați, coachi și alte tipuri de specialiști, lansează un program de mentorat dedicat antreprenorilor, managerilor, dar și la nivel individual. Mentori cu experiență vastă în diverse arii profesionale vor împărtăși experiența, cunoștințele, dar și modul de lucru și de gândire pentru a le facilita creșterea profesională și personală, reorientarea sau progresul profesional.

În prezent, prin Avocado sunt disponibili mentori din domeniile business și management, vânzări, marketing și resurse umane, urmând ca în perioada următoare platforma să-și lărgească aria de specializări.

De la lansarea din primăvara anului trecut, prin platforma integrată Avocado au fost desfășurate peste 700 de sesiuni online de consiliere individuală, în special pe zona de coaching și psihoterapie. Prin intermediul a peste 130 de specialiști din diverse arii, serviciul este creat să le ofere profesioniștilor, antreprenorilor și companiilor acces la terapeuți, coachi și alte tipuri de specialiști, sprijinindu-i să gestioneze mai ușor perioadele dificile și, în același timp, să se dezvolte emoțional și profesional.

„Mentoratul este un proces de dezvoltare ce implică un transfer de abilități și cunoștințe de la o persoană cu mai multă experiență către o alta cu mai puțină experiență, transferul făcându-se prin învățare, dialog și exemplu personal (conform EMCC). Mentorul a fost acolo unde discipolul își dorește să ajungă, știe ce înseamnă călătoria acestuia. Online-ul nu împiedică, ba chiar ajută în relațiile de mentorat deoarece câștigăm mai mult timp, iar în aceste vremuri, mentorul poate face mai ușor transferul, inclusiv de competențe digitale cu discipolii”, declară Florentina Soare, specialist Avocado, fondator Mentorissima4You și Vicepreședinte Cercetare și Mentorat EMCC România.

BestJobs a devenit prin Avocado partener în comunitatea EMCC România (European Mentoring and Coaching Council), organismul internațional care dezvoltă, promovează și setează standarde de bune practici în mentorat, coaching și supervizare, în beneficiul societății.

Serviciile de învățare și dezvoltare Avocado se adresează atât persoanelor care au nevoie de un specialist pentru dezvoltare personală și profesională, cât și companiilor care vor să ofere astfel de abonamente angajaților, ca beneficiu extra salarial. Avocado vine ca o soluție de suport și dezvoltare pe piața din România, însă are deja specialiști internaționali care pot fi accesați direct din platformă. În planurile de viitor intră și extinderea la nivel european.




Despre Avocado

Avocado este serviciul BestJobs de learning unu-la-unu online care facilitează interacțiuni valoroase cu profesioniști, prin care utilizatorii obțin claritate, soluții, încredere și dezvoltare. Dezvoltată cu expertiza de peste 18 ani a BestJobs, platforma oferă servicii de comunicare integrată cu specialiștii (apeluri video, mesagerie, calendar, schimb de documente, plată etc), precum și recomandări personalizate pentru fiecare utilizator. Serviciile disponibile sunt momentan: life & business coaching, psihoterapie și sănătate mentală, consultanță juridică, mentorat.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...