Card de cumpărături Leroy Merlin-Oney

Date:

Până la 30 septembrie 2019, din magazinele Leroy Merlin, lider pe piaţa europeană de bricolaj, se pot face cumpărături de peste 3.000 lei în rate cu dobândă 0% pe baza cardului oferit în parteneriat cu banca Oney. Sunt eligibile toate produsele din magazinele Leroy Merlin, cu sublinierea că „aprobarea se oferă pe loc, iar clienţii pot pleca cu produsele din magazin”. Beneficiari pot fi clienți care dețin deja cardul Oney, precum și clienți noi, „care până la 30 septembrie vor solicita un card de cumpărături la orice punct de finanțare din cadrul Leroy Merlin”. Alte avantaje ale cardului sunt: „0 lei comision de emitere card, retragere numerar la orice bancomat cu sigla Mastercard, poate fi utilizat atât în toate magazinele Leroy Merlin, cât și în alte magazine, oferă acces permanent la istoricul tranzacțiilor”.

Frederic Lamy, director general al Leroy Merlin România, subliniază: „De obicei, clienții vin în magazinele noastre cu un plan de renovare și un buget estimat. Aceștia optează fie pentru un proiect mai mic, fie doresc să îşi renoveze întreagă locuință. Prin serviciul de finanţare pe care îl oferim în parteneriat cu Oney, încurajăm realizarea tuturor proiectelor românilor şi îi asigurăm că la Leroy Merlin găsesc întotdeauna soluţii”.

Jean Michel Gonçalves, director general al Oney România, spune la rândul său: „Scopul nostru este să simplificăm viața clienților noștri, să le punem la dispoziţie cele mai bune soluţii, iar faptul că aceștia pot obține direct din magazinele Leroy Merlin finanțare cu dobândă 0% şi posibilitatea de a plăti în 12 rate fixe reprezintă atât o gestionare eficientă a timpului, cât și un impact redus asupra bugetului clienţilor.”

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Implicațiile legislației REIT în contextul pieței imobiliare din România

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)

Atenție la valoarea în vamă – noi ghiduri de simplificare emise de Comisia Europeană vin în sprijinul importatorilor

de Mihai Petre, Director, Global Trade, EY RomâniaCosmin Dincă,...

PwC Internal Audit Study: Îngrijorați  de riscurile tot mai mari, managerii vor ca auditul să acționeze mai rapid și din proprie inițiativă 

de Mircea Bozga, Partener PwC România Managementul companiilor își dorește...