Consiliere profesională în design interior

Date:

Lider de piață în designul de interior, compania cu capital integral românesc Delta Studio oferă consiliere în mod individual, cu durata de o oră, în showroom, pe bază de programare. Pentru folosirea integrală și eficientă a celor 60 de minute și pentru asigurarea condițiilor impuse în contextul actual (limitarea numărului de clienți prezenți simultan în showroom), este necesară transmiterea în prealabil a câtorva detalii despre proiect, încât consultantul să se pregătească, să știe câte ceva despre preferințele solicitantului și amenajarea dorită.

Pentru înscriere la ora de consiliere, Delta Studiu precizează: „Pasul 1 – Te programezi online, completând formularul (www.deltastudio.ro), apoi primești un e-mail de confirmare cu informațiile transmise. Pasul 2 – Consilierul cu care te vei întâlni te contactează telefonic, pentru a reconfirma data, ora și informațiile transmise de tine. În timpul acestei conversații, poți modifica orice detaliu transmis în formular. Pasul 3 – Dacă ai făcut modificări în urma conversației telefonice, primești un e-mail cu informațiile actualizate. Pasul 4 – Cu o zi înainte de vizita în showroom, primești un SMS de reminder cu data, ora, adresa Showroomului și numele consilierului cu care te întâlnești”.

În perioada 7 octombrie-7 noiembrie 2020, solicitanții p rimesc un voucher de 500 lei la achiziții de peste 10.000 lei (*TVA inclus).

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Provocările Fiscale în Sectorul Petrolului și Gazelor Naturale din România

de Tănase Stamule decanul Facultății de Administrarea...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...