Consiliul Investitorilor Străini, donație pentru echipamente medicale

Date:

Consiliul Investitorilor Străini din România a donat 700 000 lei Crucii Roșii Române pentru dotarea cu echipamente medicale a spitalelor din linia întâi a luptei contra pandemiei Covid-19, recomandate de Ministerul Sănătății. Din suma donată au fost achiziționate trei ventilatoare și șapte monitoare ATI, aparate care vor ajunge în țară la începutul lunii iunie.

Ramona Jurubiță, președinte al Consiliului Investitorilor Străini (FIC), subliniază: „Prin misiunea și acțiunile sale, FIC promovează dezvoltarea economică sustenabilă a României, solidaritatea și dialogul. Înțelegând că sănătatea oamenilor stă la baza oricărei dezvoltări, FIC a acționat în mod proactiv, prin implicarea membrilor săi în campania de donații, care a făcut posibil acest rezultat. Vom fi în continuare prezenți în susținerea autorităților și mediului non-guvernamental în sprijinirea acestui efort colectiv. Totodată, apreciem că în astfel de momente, autoritățile publice, mediul de afaceri și societatea civilă dau dovadă de solidaritate și inițiativă, ceea ce indică progresul din societatea românească. Credem că acesta este aspectul pozitiv al crizei și oportunitatea pe care putem construi în viitor”.

Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roșii Române: „Suntem recunoscători întregului mediu de afaceri, care a reacționat cu atât de multă deschidere la nevoile unei țări aflate în stare de urgență. Este un moment fără precedent, în care toate eforturile ce vin să ne susțină își găsesc ecou într-o mișcare de solidaritate cu impact pozitiv asupra diminuării efectelor acestei crize sanitare și umanitare deopotrivă”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunță...

Accelerator pentru creșterea nivelului de profesionalizare a industriei Influencer Marketing

Start-up-ul MOCAPP anunță o nouă ediție a programului de...

Mentorat, coaching și granturi pentru femeile antreprenor  

ING Bank România și Visa anunță lansarea programului She’s...