Delta Studio, noutăți pe piaţa designului interior

0

Investiţie autohtonă şi lider în amenajări interioare, Delta Studio a oferit o imagine asupra noutăţilor şi dinamicii pieţei de profil cu ocazia ediţiei 2019 a prezentărilor anuale. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România filiala București, poate fi apreciat în nota interdisciplinară specifică domeniului, pentru că a adus la un loc ştiinţă, creaţie şi business plus veleităţi artistice.

Lansarea conlucrării cu Ordinul Arhitecților din România a fost caracterizată deDragoș Bonea, directorul general al companiei Delta Studio, ca un important parteneriat prin care să fie sprijinită„colaborarea între arhitecți, furnizori, dezvoltatori și clienți finali”, cu accentuarea că „Delta Studio este o platformă pentru colaboratori, conectată la ultimele tendințe în design. Anul acesta am investit 50.000 euro în noile ambiente”.

În calitate de președinte al filialei bucureştene a Ordinului Arhitecţilor din România, Emil Ivănescu a salutat oficializarea colaborării şi a anunţat perspectiva concretizării inclusiv prin organizarea unui concurs de design.   

La nivel de branduri partenere pentru Delta Studio, noutăţile (foto Delta Studio) sunt reprezentate de Coverlam – producător spaniol de plăci ceramice apreciabile prin lungimea de până la 3,6 m şi prin sugestiile de piatră naturală şi oțel patinat, Agape – producător italian de obiecte sanitare cu o creaţie de Patricia Urquiola, Devon&Devon – din aceeaşi arie de utilitate îmbinând clasicul cu designul modern. Exponenţi ai noilor parteneri, Matteo Mangano – Export Area Manager Devon&Devon și Stefano Agazzi – Export Area Manager Agape au apreciat deschiderile oferite de colaborarea cu Delta Studio.

Noutățile, ca şi servicii de proiectare, execuție, montaj etc., sunt disponibile publicului în showroom-ul principal Delta Studio (4.000 mp) din București, Str. Progresului nr. 1-3.