Dogecoin își revine după ce Musk dezamăgește investitorii

Date:

Prețul Dogecoin a crescut luni, după un weekend volatil, când a scăzut în valoare după mult așteptata apariție a lui Elon Musk- CEO-ul TESLA și un fan Doge- la Saturday Night Live.

Apariția din weekend a fost de așteptat să marcheze un moment important pentru Doge, dar între comentariile lui Musk în timpul unui sketch a fost și remarca cum că moneda că a fost „o mare agitație”.

Comentariile au declanșat o vânzare în Doge, care a scăzut la 0,42 dolari la un moment dat, înainte de o reducere cu 25% a valorilor minime pentru a se tranzacționa la 0,53 dolari în această dimineață.

_________________


eToro a fost fondată în 2007 cu misiunea de a deschide piețele globale pentru ca toți cei interesați să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto. Suntem o comunitate globală cu peste 20 milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, pot să își monitorizeze portofoliul în timp real, și pot tranzacționa oricând doresc.

Simon Peters
Simon Peters
Simon Peters este analist în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Implicațiile legislației REIT în contextul pieței imobiliare din România

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)

Atenție la valoarea în vamă – noi ghiduri de simplificare emise de Comisia Europeană vin în sprijinul importatorilor

de Mihai Petre, Director, Global Trade, EY RomâniaCosmin Dincă,...

PwC Internal Audit Study: Îngrijorați  de riscurile tot mai mari, managerii vor ca auditul să acționeze mai rapid și din proprie inițiativă 

de Mircea Bozga, Partener PwC România Managementul companiilor își dorește...