eToro adaugă ATOM, GRT, CRV și 1INCH pe platforma sa

Date:

eToro, platforma globală de investiții multi-active, a adăugat încă patru criptoactive la oferta sa(1).

Cosmos (ATOM), The Graph (GRT), Curve (CRV) și 1inch (1INCH) sunt disponibile acum pe platforma de investiții eToro, ceea ce înseamnă că oferta platformei cuprinde acum 36 de criptoactive(2).

Cosmos este un ecosistem de blockchains creat ca un „internet al blockchains”. Investitorii în tokenul ATOM dețin servicii sigure pe platforma Cosmos, pentru care sunt recompensați cu plăți de comisioane de tranzacție și alte recompense distribuite pentru deținerea în portofele cripto (staking).

GRT este un criptoactiv care stă la baza unui protocol de indexare conceput pentru a organiza datele de tip blockchain și a le face mai ușor accesibile utilizatorilor. Cei care folosesc platforma trebuie să fie deținători de token-uri GRT, deoarece criptoactivul asigură integritatea datelor organizate pe platformă. În schimb, aceștia câștigă o parte din comisioanele rețelei.

CRV este un token bazat pe Ethereum care alimentează bursa descentralizată (DEX) Curve.fi. Protocolul DEX facilitează schimbul de token-uri ERC-20 între deținători, cum ar fi stablecoins. 

Rețeaua 1inch Network este, de asemenea, un DEX care reunește lichidități și oferă cea mai bună rată posibilă pentru o serie de schimburi de token bazate pe blockchain. Deținătorii token-ului pot participa la guvernanța rețelei și la dezvoltarea ulterioară a bursei. 

Doron Rosenblum, VP Business Solutions la eToro, a declarat „Criptoactivele merg din ce în ce mai bine în acest moment, pe măsură ce piața crește și noi idei și token-uri ajung în prim plan. Observăm un interes tot mai mare din partea investitorilor individuali pe platforma noastră, investitori care cred în potențialul pe termen lung al acestor proiecte.

Suntem hotărâți să continuăm să ne actualizăm oferta pentru utilizatori pentru a contribui la diversificarea portofoliilor lor cu o gamă mai largă de criptoactive. Vom continua să ne extindem gama de criptoactive cu mai multe monede în curând. 

Ca întotdeauna, îi îndemnăm pe investitori să se documenteze. Toate criptoactivele au whitepaper-uri care detaliază cazul lor de utilizare. Îi încurajăm cu tărie pe utilizatorii noștri să fie prudenți și să nu uite că, atunci când investesc, este înțelept să diversifice și să investească doar în piețe și instrumente cu care sunt familiarizați.” 

eToro oferă clienților săi individuali acces la piețele cripto încă din 2013. Utilizatorii eToro pot cumpăra, deține și vinde cu ușurință activele reale de bază ale tuturor celor patru token-uri pe platformă, folosind moneda tradițională. 

Acestea sunt cele mai recente monede care s-au alăturat ofertei de criptoactive a eToro, după ce în octombrie au fost adăugate Solana (SOL), Polkadot (DOT) și Filecoin (FIL); Enjin (ENJ), Maker (MKR) și Shiba Inu (reprezentat pe eToro ca SHIBxM) în iulie, iar Chainlink, Dogecoin, Uniswap, Aave, Compound, Yearn.Finance, Decentraland, Algorand, Polygon și Basic Attention Token la începutul anului 2021. Cele patru token-uri nu vor fi disponibile deocamdată pentru utilizatorii din SUA.

(1) Deocamdată, Cosmos (ATOM), The Graph (GRT), Curve (CRV) și 1inch (1INCH) nu vor fi disponibile pentru utilizatorii din SUA.

(2) eToro oferă 27 de monede pentru utilizatorii americani ai platformei.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Peste 15 speakeri internaţionali şi locali la EBcon. Cea mai mare conferinţă internaţională de Employer Branding din România

EBcon, prima conferinţă internaţională de Employer Branding din România,...

Program pentru susținerea afacerilor axate pe cafenele

Compania Artisan Coffee Gear anunță lansarea în 2024 a...

Acord de mediu pentru construairea unui parc de generatoare eoliene în județul Vaslui

Agenția Națională pentru Protecția Mediului (ANPM) anunță că „proiectul...

Acces gratuit la cursuri în limba engleză acreditate Cambridge

Investiție privată în educație, liceul internațional online Spark Generation,...