Farmaceutica REMEDIA, a treia companie din farma care se alătură comunității ARIR

Date:

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) este încântată să anunțe că Farmaceutica REMEDIA (BVB: RMAH) devine Membru Asociat. Prezentă în piața românească încă din 1991 și la Bursa de Valori București de 25 ani, Farmaceutica REMEDIA este unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de medicamente și dispozitive medicale din România.

Valentin Norbert Țăruș, Președinte al Consiliului de Administrație, Farmaceutica REMEDIA

Valentin – Norbert Țăruș, Președinte al Consiliului de Administrație, Farmaceutica REMEDIA:

„Suntem preocupați de adaptarea modelelor de afaceri bazate pe orientarea pieței farma spre digitalizare. Ne asumăm rolul de lider în piața din România în procesul de tehnologizare, fluidizare a proceselor și creșterea serviciului farmaceutic prin implementarea roboților atât la nivelul farmaciilor și spitalelor, cât și al depozitelor farmaceutice. Prin parteneriatul cu ARIR subliniem încă o dată preocuparea noastră față de acționari și investitori, precum și față de concepte inovatoare – sustenabilitate și digitalizare. Dorim să contribuim împreună cu întrega comunitate a companiilor listate la dezvoltarea sustenabilă a economiei și să îmbunătățim interacțiunea cu părțile interesate la nivel european.”

Daniela Șerban, Președinte ARIR

Daniela Șerban, Președinte și Co-fondator ARIR:

„Ne bucură reprezentarea tot mai solidă a companiilor din sectorul farma în ARIR și dorința de îmbunătățire a vizibilității în piața de capital din România și a transparenței în întâmpinarea investitorilor. Farmaceutica REMEDIA demonstrează progres continuu în comunicarea cu investitorii, fiind compania din categoria Standard cu cel mai mare scor VEKTOR (9,5). Împreună vom construi noi repere de comunicare cu investitorii locali și internaționali.” 

Misiunea Farmaceutica REMEDIA este de promovare și lansare a unor concepte inovatoare de business farmaceutic, oferirea de servicii de sănătate de calitate adaptate necesităților clienților și respectarea standardelor internaționale de etică și profesionalism. Compania se orientează cu prioritate pe distribuția de produse farmaceutice și servicii conexe de logistică, marketing și promovare medicală. Farmaceutica REMEDIA este preocupată permanent de crearea de avantaje competitive sustenabile „win-win” și se adaptează continuu la exigențele și așteptările partenerilor de business.

Farmaceutica REMEDIA este a 29-a companie care se alătură Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România.

Membrii ARIR au acces la conținut exclusiv pentru implementarea celor mai bune practici în Relația cu Investitorii și Guvernanța Corporativă, sesiuni de instruire adaptate nevoilor lor și obiectivelor pentru Relația cu Investitorii, participă la proiecte de dezvoltare a pieței de capital. În cadrul ARIR sunt invitate să adere: ca Membru Asociat – companii listate, în curs de listare sau care emit obligațiuni listate, Membru Afiliat – alte companii și Membru Profesionist – persoane cu experiență în IR.

ARIR a fost înființată la inițiativa Danielei Șerban în noiembrie 2018 împreună cu membrii fondatori: Bursa de Valori București (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. București, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Cosmin Răduță și Tony Romani. Au aderat comunității: Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania, Transgaz, Biofarm, MedLife și Romcarbon ca Membri Asociați. INNOVA Project Consulting, ENVISIA, RTPR, Intercapital Invest, eVote și Mazars au devenit Membri Afiliați.


Despre Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR):

ARIR este o organizație non-guvernamentală și non-profit care a fost înființată cu scopul de oferi emitenților actuali și potențiali o platformă pentru dezvoltarea profesioniștilor în relația cu investitorii (IR) și pentru a contribui la implementarea celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii și în guvernanță corporativă. A fost înființată în Noiembrie 2018 și are ca membri companii listate, companii cu potențial de a deveni companii listate, administratori de fonduri, profesioniști în relația cu investitorii, precum și consultanți. Membrii fondatori sunt Bursa de Valori București (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. București, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Daniela Șerban, Cosmin Răduță și Tony Romani, în timp ce Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania, Transgaz, Biofarm, MedLife și Romcarbon s-au alăturat ca Membri Asociați, INNOVA Project Consulting, ENVISIA, RTPR, Intercapital Invest, eVote și  Mazars ca Membri Afiliați.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...