Gamă noua de buldoexcavatoare Cat® pe piața românească

Date:

Patru modele noi de buldoexcavatoare Caterpillar sunt disponibile pieței românești, anunță Bergerat Monnoyeur România, dealer Cat® de peste 80 de ani, parte a Grupului Monnoyeur, reprezentantul exclusiv al Caterpillar în România și Republica Moldova.  

Noile modelele sunt 428, 432, 434 și 444, caracterizate „prin confort, eficiență a consumului de combustibil și control. Fiecare model include un monitor interactiv pentru alegerea setărilor și a modurilor de putere, un motor Cat® ce respectă ultimele standarde UE privind emisiile – Stage V, brațul emblematic Cat, un sistem hidraulic puternic și un sistem pentru monitorizarea performanțelor utilajului – ProductLink”.

Momentul actual coincide că împlinirea a 35 de ani de când Caterpillar produce excavatoare.

Irina Drăgan (foto), Products Marketing Manager, Bergerat Monnoyeur România, subliniază: „Buldoexcavatorul este, în continuare, considerat unul dintre cele mai versatile și populare utilaje din România, având cea mai mare pondere în totalul utilajelor vândute în țara noastră. Deoarece piața românească este în primele trei din Europa din punct de vedere vânzări buldoexcavatoare Cat, Bergerat Monnoyeur a făcut parte din proiectul Caterpillar denumit Field Follow, ceea ce a însemnat că un model din noua gamă a fost testat în România, timp de un an, lucrând aproximativ 1500 de ore în diverse aplicații. Ca întotdeauna, operatorii au fost cei care au contribuit la definitivarea detaliilor, a opțiunilor, a inovațiilor aduse de către Caterpillar noilor modele. Operatorii noștri experimentați se numără, de azi înainte, printre cei care și-au pus amprenta asupra noilor buldoexcavatoare Cat.”

O echipă de operatori din România trimisă de Bergerat Monnoyeur la Caterpillar Malaga Demonstration and Learning Center în februarie 2019, a participat la testarea noilor buldoexcavatoare, iar unul dintre modele a fost testat si monitorizat un an în România.

Direcțiile de ultimă oră vizate de Caterpillar în realizarea produselor au ca obiective reducerea riscului, eficientizarea consumului de combustibil, maximizarea puterii și preciziei. Concret, motorul C3.6 respectă ultimele norme ale regulamentului UE privind emisiile, Stage V: „Cu toate că utilizează cu până la 10% mai puțin combustibil, oferă aceeași putere și densitate a cuplului, iar sistemul post-tratare noxe nu necesită niciun fel de întreținere”. Viteza și timpul de răspuns al sistemului hidraulic pot fi schimbate în funcție de preferințe, competențe, tip lucrării. Prin monitorul interactiv pot fi setate preferințele de operare pentru lucru în ritmul dorit. Comenzile electrohidraulice sunt ergonomice, montate pe scaun. Fiecare aspect al cabinei a fost proiectat pentru confort și siguranță.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Implicațiile legislației REIT în contextul pieței imobiliare din România

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)

Atenție la valoarea în vamă – noi ghiduri de simplificare emise de Comisia Europeană vin în sprijinul importatorilor

de Mihai Petre, Director, Global Trade, EY RomâniaCosmin Dincă,...

PwC Internal Audit Study: Îngrijorați  de riscurile tot mai mari, managerii vor ca auditul să acționeze mai rapid și din proprie inițiativă 

de Mircea Bozga, Partener PwC România Managementul companiilor își dorește...