La Sibiu, parteneriat între Teatrul Național Radu Stanca și Dent Estet

Date:

Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu și clinica Dent Estet Sibiu au început un parteneriat de onoare pe baza căruia toți actorii teatrului beneficiază de pachete personalizate de tratament, investigații și tratamente de prevenție dentară. Copiii actorilor beneficiază de servicii dentare complete din toate ramurile stomatologiei pediatrice la clinica Dent Estet 4 Kids Sibiu, prima clinică stomatologică din regiune dedicată exclusiv copiilor.

Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu

Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, subliniază: „Întotdeauna prin proiectele și parteneriatele pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului am plecat de la nevoia comunității și cum îi putem veni în întâmpinare prin tot ceea ce facem, deoarece dincolo de toate, cel mai important obiectiv pentru noi toți este omul. Sunt fericit că prin această colaborare pe care o începem alături de Dent Estet Sibiu urmăm principii și valori comune, alături de prieteni care se preocupă de tot ceea ce înseamnă calitate, zâmbet și miracol în viața noastră. Calitatea serviciilor, echipele de specialiști și tehnologiile pe care le pun la dispoziția pacienților reprezintă un lucru extraordinar și o garanție că avem alături un partener serios și responsabil”.

Dr. Oana Taban, fondator şi CEO al grupului Dent Estet

Dr. Oana Taban, în calitate de fondator şi CEO al grupului Dent Estet, apreciază: „Suntem recunoscători pentru povestea frumoasă pe care o trăim la Sibiu de când am inaugurat clinicile noastre aici, acum un an. Ne dorim să oferim înapoi comunității locale serviciile noastre de excelență în stomatologie, de aceea suntem onorați să anunțăm parteneriatul de încredere pe care l-am început cu actorii Teatrului Național Radu Stanca (TNRS), alături de domnul director Constantin Chiriac. Suntem mândri să susținem marile valori ale României, iar faptul că putem sprijini actorii TNRS în a le oferi zâmbete care fac istorie, ne împlinește”.

Dent Estet are parteneriate cu organizaţia „Salvați Copiii”, fundația „Inimi Deschise”, programul „Ajungem Mari” al Asociației „Lindenfeld”, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), ansamblul „Cindrelul Junii Sibiului”, fundația „Polisano”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Provocările Fiscale în Sectorul Petrolului și Gazelor Naturale din România

de Tănase Stamule decanul Facultății de Administrarea...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...