România, pe cea mai avansată platformă de vizibilitate a transportatorilor rutieri

Date:

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) a încheiat un parteneriat cu project44, cel mai important furnizor de soluții de vizibilitate pentru lanțurile de aprovizionare, care asigură urmărirea în timp real a mărfurilor operate de transportatorii rutieri, expeditori și companiile de logistică: „Platforma project44 este conectată la peste 110.000 de transportatori din întreaga lume și are o acoperire cuprinzătoare pentru toate dispozitivele GPS și telematice de pe piață, accesul fiind gratuit pentru transportatori. Prin accesarea platformei project44, transportatorii rutieri pot primi mai multe comenzi de transport. Project44 oferă servicii gratuite clienților, cu valoare adăugată într-un interval de timp rapid”.

Realizând parteneriatul, UNTRR își afirmă misiunea „de a fi lider în furnizarea de servicii relevante cu valoare adăugată comunității de transportatori rutieri români care operează național și internațional. Parteneriatul cu project44 are ca scop educarea companiilor de transport rutier asupra importanței critice a vizibilității în timp real a mărfurilor și evidențierea beneficiilor partajării datelor cu clienții lor. Aderarea la rețeaua project44 oferă transportatorilor rutieri acces instantaneu la peste 300 de comercianți, producători, distribuitori, logisticieni la nivel mondial, reprezentând mărfuri gestionate de peste 57 miliarde de dolari. Cu 8 birouri în toată Europa și o echipă care oferă asistență în 17 limbi, inclusiv română, clienții europeni ai project44 includ COOP, Mondelēz, Reckitt Benckiser, Royal FrieslandCampina și Syngenta”. 

Radu Dinescu, secretar general al UNTRR: „Expeditorii și furnizorii de servicii logistice vor din ce în ce mai mult să lucreze cu transportatori rutieri care pot oferi vizibilitate în timp real, iar cei care nu oferă acest lucru sunt în dezavantaj. Platformele de vizibilitate în timp real, cum ar fi project44, fac ca operatorii de transport rutier să poată partaja datele rapid și ușor și suntem încântați să colaborăm cu aceștia pentru a ajuta firmele de transport rutier românești să beneficieze de noi oportunități de afaceri”.

Anjuli Steffen, VP Global Network la project44: „Tot mai mulți dintre clienții noștri solicită operatorilor de transport rutier din România să partajeze date de urmărire a mărfurilor prin intermediul platformei noastre și suntem încântați să colaborăm cu UNTRR pentru a extinde modalitățile prin care operatorii de transport din România pot deveni parte a rețelei project44. Pe lângă faptul că oferă o modalitate gratuită, sigură și simplă pentru transportatori de a partaja date cu clienții lor, platforma noastră acordă operatorilor de transport rutier acces la aceleași informații actualizate privind transportul, împreună cu alerte pentru a-i ajuta să-și gestioneze și monitorizeze activitatea, devenind astfel transportatori preferați pentru marii expeditori și logisticieni de la nivel mondial”.

UNTRR precizează că „în platforma project44, clienții primesc informații în timp real cu privire la starea expedierilor și timpul estimat de livrare direct de pe dispozitivele telematice ale operatorului de transport rutier. Prin tehnologia de geofence partajarea datelor începe numai atunci când vehiculul este aproape de locul de încărcare și nu mai devreme de două ore înainte de începerea programată a cursei. Schimbul de date se oprește când vehiculul a descărcat complet mărfurile și nu mai târziu de două ore de la sosire. Toate datele sunt tratate în strictă conformitate cu reglementările privind securitatea și confidențialitatea datelor, inclusiv GDPR. 

Companiile de transport rutier care doresc să se înregistreze în platforma project44 pot primi informații contactând UNTRR la adresa [email protected], telefon 021.336.77.88”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Lavazza – cifră de afaceri de peste 3 miliarde de de euro în 2023

Consiliul director al Grupului Lavazza a aprobat declarațiile financiare...

Hidroelectrica propune repartizarea a 100% din profitul realizat în 2023 către acționari

Hidroelectrica propune acționarilor repartizarea a 100% din profitul net...

Cometex inaugurează cel de-al 11-lea parc comercial din rețeaua sa în orașul  Hunedoara 

Cometex, companie dezvoltatoare de parcuri comerciale deschide pe 28...

Prelungirea plafonării primelor RCA nu este un „medicament minune”

Industria de asigurări a luat nota cu profunda...