Țiriac Imobiliare, validare pe piața europeană de profil

Date:

Compania Țiriac Imobiliare este câștigătoarea galei South Eastern Europe Real Estate Awards Varșovia 2020 la categoria Office Developer of the year. A fost ediția numărul 15 a unei competiții de referință pentru industria imobiliară europeană, desfășurată la categoriile office, retail, industrial, rezidențial, arhitectură, legal, property management, agenții imobiliare.

Răzvan Enache, Managing Director al companiei Țiriac Imobiliare, subliniază: „Experiența echipei, munca susținută și dorința de a continua pentru a ne respecta termenele asumate în fața clienților au fost răsplătite de industrie prin aceasta distinctie, Office Developer of the year. Este mai mult decât un premiu. Este o motivație. Este o validare a valorii profesionale și dedicării oamenilor care lucrează în această companie”.

În competiție, compania Țiriac Imobiliare a fost nominalizată la categoriile Office Developer și Future project cu clădirea de birori Țiriac Tower, în construcție pe Șoseaua Buzești (zona Piața Victoriei), în Centrul de Business al Capitalei. Cladirea are 12 etaje, 5 niveluri de parcare subterană, 16.427 mp suprafață închiriabilă; structura clădirii a fost finalizată în luna mai.

În aceeași gală, Bogdan Cernescu a fost desemnat Omul anului în imobiliare pentru munca și implicarea în operațiunile de real estate ale companiei.

Foto Țiriac Imobiliare

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...