Xiaomi lansează primul său festival de film cu scurtmetrajul “One Billion Views”

Date:

Xiaomi a anunțat lansarea celui mai nou scurtmetraj, „One Billion Views”. Acest film îl are ca personaj principal pe influencerul tech Arun Maini, cunoscut și sub numele de „MrWhoseTheBoss”. Acest lucru marchează momentul în care Xiaomi demarează primul său festival de film anual, care începe marți, 31 august, cu tema “The New Normal” (Noua normalitate) pe fondul pandemiei.

În „One Billion Views”, Arun își prezintă călătoria de zece ani, perioadă în care a devenit unul dintre cei mai mari influenceri pe zona de tech, și povestește cum a ajuns la peste un milliard de vizualizări pe canalul său de YouTube. 

În acord cu tema festivalului, „The New Normal”, Arun discută despre mediul de dezvoltare al creatorului de conținut – de la începuturile sale greoaie și provocările pe care le-a întâmpinat în realizarea conținutului video, până la momentul în care se află acum, în plin progres tehnologic al telefoanelor inteligente care permit oricărui utilizator să creeze și să arate lumii conținutul surprins pe dispozitivele sale mai ușor ca oricând. 

Dacă mi-ați fi spus la început că aici aș fi ajuns peste 10 ani, aș fi râs în hohote. Multe lucruri s-au schimbat de când am început și includ aici și pandemia. În ciuda tuturor piedicilor, unul dintre lucrurile pozitive a fost renașterea creatorilor de conținut, care a devenit posibilă nu doar pentru că oamenii au stat acasă, ci și datorită ușurinței de a produce conținut cu ajutorul telefonului din buzunar”, a povestit Arun.

Pentru a demonstra cât de ușoară și accesibilă a devenit crearea de conținut, întregul scurtmetraj a fost filmat cu un Xiaomi Mi 11 Ultra* – flagshipul care a revoluționat fotografia și videografia în rândul telefoanelor inteligente prin debutul senzorului de cameră GN2.

Arun a adăugat: „Cred cu tărie că fotografia și videografia computerizate pe care începem să le vedem pe telefoane vor fi viitorul filmului. Nimic nu poate depăși confortul, portabilitatea sau conectivitatea unui smartphone”.

Pentru a surprinde această poveste unică, „One Billion Views”, regizorul Mike Harvey a decis să folosească un stil de filmare continuu, pentru a scoate în evidență mobilitatea fără egal a filmării de pe un telefon inteligent. „O parte a obiectivului nostru din acest film a fost să-i inspirăm pe viitorii cineaști”, a spus regizorul Mike Harvey. „Mi-am dorit să creez ceva la care nu te-ai fi așteptat vreodată să fie filmat cu un telefon, să demonstrez că în prezent nu există limite în privința producerii de filme pe mobil. Această abordare a fost o provocare tehnică pentru că era nevoie ca mai multe elemente diferite să funcționeze perfect împreună, dar cred că a dat roade”.  

„One Billion Views” este doar o mică parte din ceea ce reprezintă primul Festival de Film Xiaomi din istorie. Vă invităm să rămâneți pe canalele globale de social media ale Xiaomi pentru livestream-ul Festivalului de Film Xiaomi, pe 31 august, ora 15:00.  

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...