Xiaomi, pe primul loc în topul producătorilor de smart band-uri din lume

Date:

Canalys, cea mai mare companie de cercetare de piață din lume, a lansat raportul pieței globale al producătorilor de smart band-uri pe trimestrul al doilea din 2021, în care Xiaomi s-a clasat pe primul loc, cu o cotă de 20% și o creștere la un an la altul de 3%, depășind Apple.

Xiaomi este pe prima poziție a producătorilor de smart band-uri și în Europa Centrală și de Est, în al doilea trimestru din 2021, cu o creștere anuală de 96% și cu o cotă de 39% a numărului de unități livrate în T2, potrivit celei mai recente analize de piață publicate de Canalys.

În trimestrul al doilea, segmentul de produse IoT și lifestyle al Grupului și-a menținut traiectoria de creștere rapidă din piețele externe. Veniturile din produse IoT și lifestyle din piețele externe a crescut cu 93.8% de la un an la altul în acest trimestru. Scuterele electrice, televizoarele inteligente, smart band-urile și ceasurile inteligente și-au menținut popularitatea pe piețele externe.

Până la data de 30 iunie 2021, numărul dispozitivelor IoT conectate (în afară de telefoanele inteligente și laptopuri) de pe platforma AIoT a Grupului a ajuns la 374.5 milioane de unități, reprezentând o creștere de la un an la altul de 34.0%.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Accelerator pentru creșterea nivelului de profesionalizare a industriei Influencer Marketing

Start-up-ul MOCAPP anunță o nouă ediție a programului de...

Mentorat, coaching și granturi pentru femeile antreprenor  

ING Bank România și Visa anunță lansarea programului She’s...

Parteneriat Consiliul Patronatelor ESG din România – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin

Consiliul Patronatelor ESG din România (CPESGR) anunță că „a...

Oana Popescu, nou partener al companiei Crosspoint Real Estate

Compania de consultanță imobiliară Crosspoint Real Estate anunță numirea...