Împrumuturi Erasmus pentru studii postuniversitare în Marea Britanie

Date:

Premieră pentru finanţarea studiilor postuniversitare în Marea Britanie: împrumutului în valoare de 10.000 lire, posibil a fi obţinut şi până în prezent de la guvernul britanic (pentru doi ani), i se poate adăuga de acum un împrumut Erasmus de 9300 lire, pentru un program de un an sau de 13.900 lire, pentru un program de doi ani.

Rambursarea împrumutului Erasmus are loc într-o perioadă de 6-10 ani, în timp ce împrumutul către statul britanic poate fi returnat doar în momentul în care se atinge un venit anual mai mare de 21.000 de lire, rata nedepășind 6% din venit.

Oferte concrete (inclusiv programe de master, tabere etc.) şi alte detalii din partea a o sută de instituţii din întreaga lume vor fi prezentate la târgul World Education Fair, organizat de consultantul educaţional IntegralEdu la București (hotel Radisson Blu, 18-19 februarie), Craiova (21 februarie), Constanța (23 februarie).

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY: programele de transformare au șanse de reușită de 12 ori mai mari prin concentrarea pe factorul uman 

96% dintre programele de transformare ajung în puncte de...

România, cea mai accesibilă țară est-europeană pentru imobiliare

România are cele mai accesibile prețuri la locuințe din...

ANALIZĂ XTB: Pandemia s-a încheiat, dar munca de acasă a rămas. Cum s-a transformat piața și care sunt companiile care profită?

Adevăratul impuls pentru piața software-ului pentru videoconferințe s-a dovedit...