Annual Meeting of the New Champions

Date:

In perioada aceasta are loc unul dintre cele mai importante evenimente ecomonice ale anului „Annual Meeting of the New Champions”.
Supranumit si Davos-ul de vara, evenimentul ce are loc in orasul „newborn” al Chinei, Dalian aduna peste o mie de participanti din intreaga lume, demnitari, economisti , analisti financiari, jurnalisti, cunoscuti cercetatori dintr-un areal vast de domenii, care vor discuta si comenta despre problemele stringente ale lumii de azi si de maine.

Orasul a fost ales pentru deschiderea pe care o are catre nou, arhitectura moderna impresionanta (cu zgarie nori care parca ating cerul), precum si datorita faptului ca este unul dintre importantele hub-uri economice commerciale din China si Asia de Est.

Evenimentul a fost deschis de fondatorul forumului mama, binecunoscutul, Davos Economic Forum ce are loc in fiecare an in Elvetia, Klaus Schwab si premierul chinez Li Keqiang.

Peste 100 de paneluri tratateaza subiecte felurite de la modul in care noile tehnologii (Industria 4.0 in principal) afecteaza atat economia, industria, comertul, cat si din punct de vedere al problemelor de mediu cu care omenirea se confrunta.

Discutiile aduc in prim plan felul in care sunt gestionate resursele planetei, umane, tehnologice, financiare , ridicandu-se intrebarea daca problemele de mediu si tehnologia vor conduce catre o noua criza economico-financiara precum cea din 2008.

Forumul se intinde pe perioada a 3 zile in care vorbitorii vor trata subiecte din domeniile lor de interes.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Atenție la valoarea în vamă – noi ghiduri de simplificare emise de Comisia Europeană vin în sprijinul importatorilor

de Mihai Petre, Director, Global Trade, EY RomâniaCosmin Dincă,...

PwC Internal Audit Study: Îngrijorați  de riscurile tot mai mari, managerii vor ca auditul să acționeze mai rapid și din proprie inițiativă 

de Mircea Bozga, Partener PwC România Managementul companiilor își dorește...

B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons

B.D.G. Import, singura companie cu acționariat 100% românesc din...