THE ENERGY CEO FORUM & AWARDS GALA

Date:

EDITIA ANIVERSARA, 10 ANI | 18 MAI, InterContinental Hotel, 2021  

The Diplomat – Bucharest organizează cea de-a 10-A EDIȚIE ANIVERSARĂ a evenimentului anual THE ENERGY CEO FORUM & AWARDS GALA într-o editie speciala care va avea loc pe 18 mai la Hotelul InterContinental din București.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe site-ul web THE DIPLOMAT – BUCHAREST, pe rețelele de socializare și pe paginile partenerilor evenimentului.

Înscrieri la eveniment: https://energy-ceo-forum-awards.thediplomat.ro/  

Evenimentul este organizat cu sprijinul: PARTENERI GOLD Tinmar Energy, EY, Signify, CEZ Group, Engie, EnergoBit, Transgaz PARTNERI MET, Sea ON, INNOVA Project Consulting, INSTITUTII PARTENERE ACUE, ARPEE, EPG, World Energy Council, Asociatia Energia Inteligenta, PARTENERI MEDIA Financial Intelligence, Economistul, Romania Durabila, Club Economic, Bursa. 

EVENIMENTUL DE MARCA din SECTORUL ENERGETIC

Începând ca o primire a Premiilor în 2012, Diplomat Media Events a dezvoltat Gala Premiilor pentru sectorul energetic din Romania într-o platformă mai complexă, cu CEO  FORUM al industriei energetice urmat de  GALA DE PREMII pentru a evidenția performanța firmelor energetice românești, transmise în direct pe platformele online ale eveniment și Diplomatul-București.

ENERGY CEO FORUM – EDITIA ANNIVERSARA 2021 reprezinta o platformă de dialog dedicată liderilor, companiilor și managerilor care acționează în industrie, cu scopul de a sublinia evolutia și perspectiva sectorului energetic.

Forumul CEO reunește factorii de decizie de la nivel guvernamental și societatea civilă și liderii de afaceri de nivel C din sectorul energetic. Forumul se alătură pe aceeași scenă personalități de rang înalt, experți și cei mai cunoscuți specialiști în domeniu, pentru a discuta unele dintre cele mai presante aspecte ale industriei de astăzi.

PANEL  | CEO FORUM

VALERIU BINIG, Director, Regulatory and Antitrust, ENEL

CORINA POPESCU, CEO Electrica

ERIC STAB, Chairman & CEO, ENGIE Romania

MIHAI DRAGHICI, Senior Manager, Business Advisory, EY

ANCA DRAGU, President of the Romanian Senate

STEFAN GADOLA, Director General, EnergoBit

RAZVAN COPOIU, CEO Signify Romania

AGENDA  EVENIMENT

15:00 – 15:45 DESCHIDERE OFICIALA

15:45 – 17:30    |  CEO FORUM    |   PERSPECTIVA CELOR 10 ANI IN SECTORUL ENERGETIC DIN ROMANIA

17:30 –17:45 Q&A

17:45 – 18:30 Networking cocktail

18:30 – 21:00    | ROMANIAN ENERGY AWARDS GALA

18.30 – 21.00 CEREMONIA DE PREMIERE

15:45 – 17:30   |   CEO FORUM

PERSPECTIVA CELOR 10 ANI IN SECTORUL ENERGETIC DIN ROMANIA

18:30 – 21:00   |   THE ENERGY CEO FORUM & AWARDS GALA

Gala Premiilor in Energie, ajunsă la cel de-al 10-lea an, este un eveniment de elită și o platformă pentru a recunoașterea, recompensarea și celebrarea performantei companiilor, proiectelor și specialistilor din domeniul energetic din România pentru 24 de categorii. Bazată pe informații cercetate cu rigurozitate și pe un juriu format din nume importante din mediul de afaceri, guvernamental și academic, Gala s-a impus ca un eveniment de marca în calendarul dedicat evenimentelor din domeniul energetic din Romania.

JURIU

JURY BOARD MEMBERS: NICULAE HAVRILET, Energy Expert, RADU PAUN, Director, Industry and Energy Directorate, Competition Council; ZOLTAN NAGY, Vice-President, ANRE; VALERIU BINIG, Regulatory and Antitrust, ENEL, IULIAN TUDORACHE, President, Board of Directors of SNN; RADU DUDAU, Director Energy Policy Group, SILVIA VLASCEANU, Executive Director ACUE – Federation of Associations of Energy Utility Companies; Prof. Dr. GEORGE DARIE, Polytechnic Univ. Bucharest, Dept. of Power Production and Usage, Member Board of Directors, ICME ECAB S.A.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...