Burse în co-tutelă ale Guvernului Francez

Date:

Institutul Francez din România (foto) anunţă lansarea programui de Burse ale Guvernului Francez (BGF) pentru master și doctorat în co-tutelă 2020-2021, la 30 de ani de implementare în programele de sprijin pentru mobilitate susținute de Ambasada Franței în România și Institutul Francez din România.

Termenul limită de trimitere a candidaturilor este 2 martie 2020. Ca noutate, pentru a urma studii în Franţa limba franceză nu este obligatorie, dar reprezintă un avantaj. Oportunităţi există şi pentru a urma o filieră în limba engleză.

Informații despre criterii de selecție, burse, avantaje, documente necesare pentru dosarul de candidatură sunt disponibile pe site-ul Institutului Francez din România:

http://www.institutfrancais.ro/Bucuresti/menu_view/F5A65A/BURSE%20ACORDATE%20DE%20GUVERNUL%20FRANCEZ/130.

În 2019, bursierii români s-au format în universități prestigioase, precum

École Polytechnique, École des hautes études en sciences sociales (EHESS), Université Paris-Saclay, Université Lyon 2, Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne, Institut National des Sciences Appliquées (INSA). Până în prezent, peste 2000 de studenți și cercetători români au beneficiat de programe de mobilitate finanțate de Guvernul Francez.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Concursul National Arena Urşilor Junior 2024

Liceeni din intreaga tara au infruntat celebrii ursi din...

PPC blue, noua aplicație pentru telefonul mobil, destinată șoferilor de mașini electrice

PPC Blue, compania din cadrul grupului PPC în România...