CEC Bank lansează și o ofertă de credit ipotecar pentru salariații din spitalele care luptă împotriva COVID-19

Date:

CEC Bank completează oferta de credite destinată salariaților instituțiilor medicale care luptă împotriva COVID-19 cu credite pentru locuințe mai avantajoase decât cele prin ”Prima Casă”: dobândă la lei de 4,19% anual (IRCC+ marjă anuală de doar 1,75pp) și comision de administrare de 0,15% anual.

Oferta se adresează salariaților din spitalele care luptă împotriva COVID-19 (spitale de asistență pentru cei bolnavi și spitale suport), conform Ordinului Ministrului Sănătății 623/2020 cu modificările ulterioare. 

Anterior, CEC Bank a lansat o ofertă pentru refinanțarea împrumuturilor de nevoi personale în lei, în condiții foarte avantajoase: dobândă fixă de 5,5% pe an, cea mai mică de pe piață în acest moment, fără alte comisioane, față de o dobândă medie la nivelul sistemului bancar de 10,5% pentru creditele de consum din portofoliu.

În cazul ofertei de credite ipotecare destinate salariaților din spitale, la un împrumut de 200.000 lei pe 25 de ani, rata lunară ajunge la 1.102 lei.  Dobânda anuală efectivă (DAE) este de 4,43%, față de 5,75% media pieței la creditele noi pentru locuințe. Astfel, pe întreaga durata de rambursare a creditului, costurile cu dobânzile și comisioanele sunt cu peste 50.000 de lei mai mici decât în cazul unui credit în condițiile medii de pe piață.

Valoarea maximă a creditului poate fi de 2,8 milioane de lei, avansul este de minimum 15%, iar durata de rambursare de până la 35 de ani. Dobânda este în prezent de 4,44% (IRCC + marjă de 2pp) și se percepe un comision anual de administrare de 0,15%, plătibil lunar.  De asemenea, în cadrul perioadei de rambursare, clienții pot opta pentru o perioadă de grație de până la 360 de zile la rambursarea principalului, timp în care vor fi achitate doar dobânzile. La cerere dobânda pentru primele 6 luni va putea fi achitata trimestrial.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Economia informală în România: context, cauze și efecte

de Prof. univ. dr. Cristian PĂUN,Academia de Studii Economice...

ASIGURĂRI. POLITICI PREZENTE ȘI VIITOARE

În cadrul conferinței „Asigurări. Politici prezente și viitoare” organizată...