Consiliere profesională în design interior

Date:

Lider de piață în designul de interior, compania cu capital integral românesc Delta Studio oferă consiliere în mod individual, cu durata de o oră, în showroom, pe bază de programare. Pentru folosirea integrală și eficientă a celor 60 de minute și pentru asigurarea condițiilor impuse în contextul actual (limitarea numărului de clienți prezenți simultan în showroom), este necesară transmiterea în prealabil a câtorva detalii despre proiect, încât consultantul să se pregătească, să știe câte ceva despre preferințele solicitantului și amenajarea dorită.

Pentru înscriere la ora de consiliere, Delta Studiu precizează: „Pasul 1 – Te programezi online, completând formularul (www.deltastudio.ro), apoi primești un e-mail de confirmare cu informațiile transmise. Pasul 2 – Consilierul cu care te vei întâlni te contactează telefonic, pentru a reconfirma data, ora și informațiile transmise de tine. În timpul acestei conversații, poți modifica orice detaliu transmis în formular. Pasul 3 – Dacă ai făcut modificări în urma conversației telefonice, primești un e-mail cu informațiile actualizate. Pasul 4 – Cu o zi înainte de vizita în showroom, primești un SMS de reminder cu data, ora, adresa Showroomului și numele consilierului cu care te întâlnești”.

În perioada 7 octombrie-7 noiembrie 2020, solicitanții p rimesc un voucher de 500 lei la achiziții de peste 10.000 lei (*TVA inclus).

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...