Ovidiu Năstase, noul director financiar al Appraisal & Valuation

Date:

Compania Appraisal & Valuation SA, deținătoare a brandului NAI Romania și unul dintre liderii pieței de evaluări (indicativ bursier APP), anunță „recrutarea lui Ovidiu Năstase, fostul șef adjunct al Administrației Finanțelor Publice Sector 1 în perioada 2020-2022 și al Administrației Finanțelor Publice Sector 6, în perioada 2009-2017. Experiența profesională numără peste 20 de ani de activitate, timp în care Ovidiu Năstase a ocupat importante poziții de conducere în administrațiile finanțelor publice din București”.

Preluând funcția, Ovidiu Năstase, noul director financiar al Appraisal & Valuation, subliniază: „Cunosc îndeaproape problemele cu care se confruntă antreprenorii, însă când vine vorba de lege, nu există cale de mijloc. Compania se află sau nu în legalitate, iar această stare de fapt nu suportă negociere. La Appraisal & Valuation, voi sprijini companiile să intre în perfectă legalitate, să îndrăznească mai mult și să devină mult mai profitabile. Controalele ANAF sunt întotdeauna binevenite pentru că oferă antreprenorilor o confruntare cu adevărul. Ceea ce nu se verifică de către administrator, nu se întâmplă. Însă, riscurile nu se opresc aici. Antreprenorii care nu vor gestiona eficient fluxurile de numerar pot produce pierderi importante propriilor companii. Pentru a preveni orice posibile pierderi, amenzi sau sancțiuni care pot tulbura activitatea de zi cu zi, recomand companiilor o serie de audituri periodice. Codul Fiscal poate părea uneori dificil de descifrat, însă obligațiile și responsabilitățile administrării unei afaceri sunt cel puțin la fel de importante precum profiturile. La Appraisal & Valuation, rolul meu principal este să identific problemele financiare ale clienților și să ofer soluții, astfel încât antreprenorii vor lua cele mai bune decizii în timp util.”  

Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA: „Livrăm ceea ce am promis investitorilor noștri: dezvoltare continuă prin adăugarea unor noi servicii pe orizontală, complementare cu cele de evaluare. Ovidiu Năstase va crea servicii financiare care se vor adresa atât clienților deja existenți, cât și celor care încă nu ne-au trecut pragul. Know-how-ul, experiența și claritatea sunt instrumentele cu care noul nostru director financiar va ajuta în mod real companiile românești. Obiectivul nostru principal este să sprijinim afacerile să crească rapid și previzibil, sănătos. Depindem de succesul clienților noștri, de aceea, prin această recrutare cheie, le asigurăm contextul de a se putea dezvolta conform viziunii lor.”

Acțiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București. Compania a derulat un plasament privat de acțiuni, care s-a desfășurat cu succes. Plasamentul privat de acțiuni, precum și operațiunile specifice listării la bursă au fost intermediate de broker-ul TradeVille.

Strategia Appraisal and Valuation SA de a performa pe piața de capital include atragerea în echipă a celor mai buni specialiști de pe piață, crearea unor divizii noi, achiziții de companii din același domeniu de activitate și arii conexe, precum și extinderea serviciilor și a platformelor digitale atât la nivel local, cât și internațional.
Appraisal & Valuation SA, fondată în 2010, reamintește că „este deținătorul brandului NAI Romania, fiind unul dintre liderii de piaţǎ pentru servicii de evaluǎri și în același timp, reprezentantul exclusiv al NAI Global în România şi Republica Moldova. NAI Global reprezintǎ o rețea de companii imobiliare comerciale independente și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume, formată din 5.000 de profesioniști și 375 de birouri în 55 de țări din întreaga lume.

Portofoliul de servicii al companiei cuprinde: evaluări imobiliare, evaluarea companiilor, evaluarea obiectelor de artă, a terenurilor agricole, a fermelor de producție, a halelor de depozitare și producție, microhidrocentrale, parcuri eoliene si fotovoltaice, precum și ale echipamentelor tehnice. 

Appraisal & Valuation SA este membru corporativ al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați (ANEVAR), organizație profesională de utilitate publică, fără scop patrimonial, din care fac parte evaluatorii autorizați care dobândesc această calitate, în condițiile legii”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY: programele de transformare au șanse de reușită de 12 ori mai mari prin concentrarea pe factorul uman 

96% dintre programele de transformare ajung în puncte de...

România, cea mai accesibilă țară est-europeană pentru imobiliare

România are cele mai accesibile prețuri la locuințe din...

ANALIZĂ XTB: Pandemia s-a încheiat, dar munca de acasă a rămas. Cum s-a transformat piața și care sunt companiile care profită?

Adevăratul impuls pentru piața software-ului pentru videoconferințe s-a dovedit...