În premieră la noi, este lansată o companie specializată în amenajarea de birouri corporate: Project1, fondată de antreprenorii Ștefan Olaru, Tudor Chindea, Valentin Nour. Sunt 21 de specialişti (foto) cu expertiză în managementul proiectelor complexe de construcții. „Dinamica și specificul acestor amenajări presupun riscuri cu care noi ne-am obișnuit”, spune Ștefan Olaru şi argumentează: „Pregătim analiza riscurilor din faza de evaluare a proiectului și reușim astfel să gestionăm situațiile neprevăzute și să respectăm graficul de execuție. Forța echipei noastre este dată de oamenii din echipă și de partenerii care ne urmează. Suntem capabili să mobilizăm forțe de implementare de peste 500 de specialiști, pe toate domeniile de expertiză”.

Compania are deja în derulare contracte în valoare de 8,1 milioane de euro, cu clienți precum Amazon Development Romania, Thales Systems Romania, Visteon Electronics, Buck Consultants Limited Londra, Nagarro Romania, International British School of Bucharest. Ţintele apropiate sunt de 10 milioane de euro, cifră de afaceri la sfârşitul anului în curs şi 20 de milioane de euro, în 2020.

În calitate de CEO al companiei Project1, Valentin Nour subliniază: „Estimăm, în baza cifrelor oficiale din anii anteriori, că piața amenajărilor de birouri – inclusiv mobilierul aferent – se va ridica la un nivel de 120 de milioane de euro. Ne propunem să acoperim o cotă de aproximativ 10% în acest prim an, chiar dacă vom avea doar 7 luni de activitate, urmând ca în anul următor să țintim 20% din această piață”.

DISTRIBUIȚI