Radu Dinescu, ales președinte al transportatorilor la nivel internațional

Date:

Radu Dinescu (foto), secretarul general al organizației profesionale și patronale Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), a fost ales președinte al Uniunii Internaționale a Transporturilor Rutiere (IRU), definită ca „organizația globală de transport rutier, care susține interesele operatorilor de transport marfă și persoane, cu scopul de a asigura creștere economică și prosperitate prin mobilitate durabilă la nivel mondial. IRU are 167 de membri din 73 de țări de pe 5 continente”. Alegerea a fost făcută la adunarea generală IRU din 8 noiembrie 2019. Mandatul se derulează în perioada 1 ianuarie 2020-31 decembrie 2021.

În contextul alegerii, Radu Dinescu a subliniat: „Cred în dialog, durabilitate și solidaritate. IRU și membrii săi vor construi viitorul industriei transporturilor rutiere”.

De asemenea, au fost aleşi: vicepreședinți – Asli Çalik, TOBB, Turcia (președinte al Consiliului de transport marfă) şi Patrick Westelinck, FBAA, Belgia (președinte al Consiliului de transport pasageri); membri ai Executivului Prezidențial – Jan Buczek, ZMPD, Polonia; Bekmyrat Eyeberdiev, THADA, Turkmenistan; Eduart Kasa, ANALTIR, Albania; Andrey Kurushin, ASMAP, Rusia; Christiane Leonard, BDO, Germania; Erik Oestergaard, DTL, Danemarca; Jos Sales, FLEAA, Luxemburg.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...