Spațiu cultural urban în București

Date:

În contextul și în condițiile actuale de relansare și adaptare a activităților, în centrul Bucureștilor (Piața Lahovari nr.7) s-a deschis Grădina cu Filme – Cinema & More, caracterizat drept „unul dintre cele mai cool spații culturale urbane”, proiect al Primăriei Capitalei prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București. Până la 13 septembrie, sunt prezentate în aer liber filme românești, documentare despre mari coregrafi, muzicieni, creatori de modă, concerte, teatru, spectacole de improvizație, dezbateri. O parte dintre evenimente sunt cu intrare liberă, prin rezervare online pe bilete.ro sau la casa de bilete Teatrelli, alte evenimente sunt cu bilet – mese de două persoane la prețuri între 30 lei și 79,38 lei. Programul cuprinde Seara filmului românesc (proiecții întregite de criticul de film Ileana Bîrsan, în dialog cu regizori, producători, actori), ,, Seara filmului european (în parteneriat cu institute culturale și ambasade din România), Seara filmului de dans (creatori de dans contemporan, precum Pina Bausch, înregistrări de spectacole de dans de referință), Seara filmului de fashion (creatori celebri care au marcat industria modei la nivel internațional), documentare muzicale.

De asemenea, sunt prezentate concerte speciale, teatru (teatrul „Luni”), reprezentații de improvizație, de stand-up comedy.

Concomitent, poate fi admirată lucrarea murală AccessibleExperience de Radu Pandele, membru al SweetDamageCrew, lucrare inspirată de perioada pandemiei, curator, Mihai Zgondoiu.

Programul complet pentru iulie și regulamentul de participare: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Peste 220 de daune avizate ca urmare a furtunilor

Furtunile de la începutul acestei luni au dus la...

RetuRO le oferă sprijin operatorilor HoReCa în implementarea Sistemului Garanție-Returnare

În calitate de administrator al Sistemului Garanție-Returnare, unul dintre...

Peste 15 speakeri internaţionali şi locali la EBcon. Cea mai mare conferinţă internaţională de Employer Branding din România

EBcon, prima conferinţă internaţională de Employer Branding din România,...

Program pentru susținerea afacerilor axate pe cafenele

Compania Artisan Coffee Gear anunță lansarea în 2024 a...