Persoanele care doresc:

  • să se aboneze la revista „Economistul”
  • să afle mai multe detalii despre campaniile aflate în derulare
  • să ne sesizeze probleme legate de distribuția abonamentelor

sunt rugate să ne contacteze la numărul de telefon  +4 021.312.47.99 sau pe email la secretariat@economistul.ro

Invităm instituțiile bugetare și companiile private să se aboneze prin MANPRES, partener de contractare și distribuție în regim de abonament al Revistei Economistul.

Date de contact MANPRES: office@manpres.ro, telefon – 0725.200.617

Vezi lista prezenței MANPRES în județe aici.

Abonamentul poate fi plătit și cu cardul bancar. Detalii pe www.manpres.ro.

 

Despre noi

Editată de Asociația pentru Studii și Prognoze Economico-Sociale (ASPES), revista ECONOMISTUL este cea mai longevivă marcă din presa economică românească post-decembristă și se defineşte pe sine drept o publicaţie premium de cultură şi civilizaţie economică.

  • Circulaţia revistei este una elitistă și se difuzează permanent în mediile academic, de afaceri și al autorităților publice.
  • Revista este difuzată la Președinția României, Guvern și ministere, Parlament, Banca Națională a României, Curtea de Conturi, precum și la alte instituții publice centrale și locale. Este partener strategic al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii (CNIPMMR), al Asociației Oamenilor de Afaceri și al altor structuri patronale. Circulă în mediul educației și cercetării economice, la Academia Română, Consiliul Național al Rectorilor, Asociația Facultăților de Economie din România, precum și organizații profesionale de excelență din zona economiei și conexe: Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), cu care a dezvoltat o relație deosebită, comunități ale auditorilor financiari externi (KPMG, PWC, Deloitte, Ernst&Young), a consultanților fiscali, avocaților și notarilor publici.

Totodată, publicația ECONOMISTUL este difuzată constant și în zona diplomatică, atât cea străină din țară, cât și cea românească din străinătate.

În iunie 2015, revista ECONOMISTUL a împlinit 25 de ani de la prima sa apariție, eveniment care ne-a prilejuit și crearea unei noi strategii de dezvoltare. Această nouă etapă cuprinde câteva schimbări majore care, suntem siguri, va îmbunătăți calitatea publicației atât din punct de vedere editorial, cât și al vizibilității pe piața mass-media din România.