Au început înscrierile la Finance Recruitment Day

Date:

Companii de top din domeniul financiar recrutează studenți și proaspăt absolvenți

Catalyst Solutions anunță organizarea evenimentului, Finance Recruitment Day care va avea loc pe 17 martie la nivel national, exclusiv în mediul online. Încadrat sub umbrela Hipo NextGen, Finance Recruitment Day este singurul și cel mai mare eveniment din România dedicat în totalitate tinerilor la început de carieră, ce abordează domeniul finanțelor și toate domeniile asociate acestuia.

                Înscrierea la eveniment este gratuită și se realizează până pe 12 martie, pe portalul de carieră Hipo.ro, la secțiunea dedicată Finance Recruitment Day.

                Pentru a fi selectați pentru participarea la eveniment, tinerii interesați trebuie să îndeplinească cel puțin unul dintre criteriile de mai jos:

•             Să fie studenți sau proaspăt absolvenți ai unei facultăți cu profil economic sau pur și simplu pasionați de domeniul finanțelor;

•             Se află în căutarea unui program de internship sau job entry-level care să îi lanseze spre viitoarea carieră în domeniul finance;

•             Să le placă să lucreze cu numerele, să fie organizați și atenți la detalii;

•             Să se fi implicat în voluntariat, să fi avut rezultate deosebite în timpul studiilor sau să fi beneficiat de expunere internațională.

                Anul acesta, Finance Recruitment Day, îsi propune să aducă față în față companii de renume din țară și tineri interesați să își formeze o carieră în domeniul economic, prin abordarea un nou concept. Evenimentul va aborda tema “Matching Finance areas with your abilities”, astfel încât participanții vor avea posibilitatea să descopere alături de reprezentanți de top ai companiilor prezente care sunt competențele din domeniul financiar căutate de angajatori, cum să îmbine cel mai bine abilitățile lor cu domeniul care li se potrivește și să descopere care dintre domeniile conexe celui economic li se potrivește cel mai bine: contabilitate, audit, finanțe, taxe, bănci sau chiar juridic.

                Printre companiile care și-au anunțat prezența și vor să cunoască cei mai ambițioși tineri în cadrul evenimentului se numără: Allianz Technology, EY România, KPMG, ACCA, Deloitte România, Exelia și PwC.

                Tinerii interesați să se angajeze au posibilitatea de a trece prin mai multe procese de selecție și de a fi recrutați rapid dupa eveniment pentru oportunitățile de carieră dedicate juniorilor. De asemenea, participantii vor beneficia de acces la multiple oportunități de carieră în domeniu precum programe de internship și trainee sau joburi entry-level.

                Pe lângă oportunitatea de a obține un job sau un program de internship în cadrul evenimentului, participanții vor dispune de o agenda complexă care cuprinde: Keynote-uri susținute de speakeri de top,

Masterclass-uri, Challenger Toolbox – un joc interactiv tip studiu de caz la care tinerii pot participa pe tot parcursul zilei, Networking și Digital Speed Interviews direct la standurile virtuale ale companiilor.

Top 3 avantaje pe care Finance Recruitment Day le aduce participanților

                Desfășurarea în totalitate în mediul online a evenimentului, prin platforma MyConnector, va permite participanților să interacționeze liber și lejer atât cu reprezentanții companiilor, cât și cu ceilalți participanți. Astfel evenimentul permite o interacțiune virtuală și o experiență cât mai apropiată de cea în format fizic.

                De ce tinerii sunt avantajați dacă participă la un astfel de eveniment de carieră:

  • Pot participa la una sau mai multe sesiuni care sunt de interes pentru ei, astfel că presiunea timpului nu va mai fi un impediment. Participanții pot intra pe platformă oricând în intervalul 10:00-17:00, atunci când se va desfășura evenimentul, și pot lua parte chiar și la o singura sesiune, indiferent că este vorba despre un keynote, un masterclass sau sunt doar curioși cum arată standurile virtuale ale companiilor;
  • Pot susține Digital Speed Interviews cu reprezentanții companiilor în diverse forme: fie în format audio-video, fie doar în format audio, astfel încât emoțiile de început cu care tinerii se confruntau la un interviu față în față vor dispărea. Participarea la aceste interviuri, le va aduce posibilitatea de a ajunge pe short list-urile companiilor și astfel au parcurs deja o parte din procesul de recrutare;
  • Pot participa la eveniment de oriunde doresc și au acces la internet! Fie că se află la birou, fie că se află acasă sau la o cafenea, conceptul online permite tuturor să participe la această experiență virtuală de oriunde s-ar afla.

                Pentru a dispune de toate detaliile despre eveniment și pentru a se înscrie, tinerii interesați pot accesa pagina Finance Recruitment Day până pe data de 12 martie.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate