Hagag Development Europe reface o clădire emblematică de pe Calea Victoriei

Date:

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe – parte a Hagag Group din Israel, investitor internaţional specializat în dezvoltarea, managementul și marketingul proiectelor imobiliare – anunţă începerea lucrărilor de refacere a unei clădiri emblematice din centrul Capitalei: clădirea de pe Calea Victoriei numărul 109. Este primul proiect pe segmentul imobiliar de birouri abordat de Hagag Development Europe. Se numeşte „H Victoriei 109”, reprezintă o investiţie de peste 8 milioane de euro şi constă în consolidarea și modernizarea clădirii, cu păstrarea destinației anterioare, de birouri. Yitzhak Hagag, președintele Hagag Group Israel, apreciază astfel noua investiţie: „Proprietatea de pe Calea Victoriei 109 este în acest moment un diamant neșlefuit. Recunoaștem că H Victoriei 109 va fi întotdeauna parte din trecutul unei comunități și ne dorim să conservăm, pe cât posibil, moștenirea culturală a perioadei interbelice. Vom păstra fațada clădirii așa cum a fost ea proiectată și vom armoniza arhitectura inițială a clădirii conform tendințelor actuale”.

Lucrările se vor încheia în a doua parte a anului 2019. Proiectul va fi certificat BREEAM, cu perfomanță energetică ridicată, costuri operaționale reduse, impact minim asupra mediului şi toate facilitățile oferite de clădirile de birouri moderne: pardoseală flotantă, sistem de ventilație cu admisie de aer proaspăt, consum redus de energie, lumină naturală, spații de tip open space.

Cristina Ghiță, Sales Manager, Hagag Development Europe, accentuează: „Am decis să investim în acest proiect și să ne concentrăm eforturile în revitalizatarea imobilului și, implicit, a zonei. H Victoriei 109 este un proiect dedicat transformării, dar și o oportunitate de a livra un produs excepțional pentru segmentul imobiliar de birouri. Este o clădire cu personalitate care combină eleganța vremurilor de odinioară cu ceea ce astăzi numim spații high-end. Deținem experiența și know-how-ul necesare exploatării întregului potențial al clădirii”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Influencerii înlocuiesc familia și prietenii ca sursă de informare pentru investitori 

În fiecare zi, investitorii individuali caută informații despre diferitele...

Calm pe piața cripto după halvingul Bitcoin

Mișcările de pe piața cripto au fost destul de...

Finanțarea companiilor

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)