Transylvanian Clusters International Week | 17-24 iunie 2022

Date:

Între 17 și 24 iunie 2022, la Cluj Napoca are loc Transylvanian Clusters International Week. Acest eveniment, organizat de Consorțiul Clusterelor din Transilvania de Nord, a ajuns la cea de a 8-a ediție, transformându-se într-o întreagă săptămână plină de oportunități antrenante și activități interactive.

Prin tema abordată, CLUSTERS’ SOLUTION: SUSTAINABLE BUSINESS PERFORMANCE, #TCIW2022 vrea să aducă la un loc oameni, idei și proiecte care propun soluții inovatoare pentru cea mai fierbinte provocare a afacerilor de astăzi: cum să atingem performanța într-o manieră sustenabilă?

Transylvanian Clusters International Conference îmbină întâlniri formale cu rețele informale, tabără de inovare, mese rotunde, vizite la fabrici, prezentări de cercetare, ateliere practice pentru creșterea IMM-urilor, a antreprenorilor, a cadrelor universitare și a inovatorilor în ecosistemul de clustere.

Anul acesta, Transylvanian Clusters International Conference va găzdui primul Cluster Collaboration Lab (C2Lab) organizat de European Cluster Collaboration Platform în numele Comisiei Europene. C2Lab este un atelier interactiv pentru dezvoltarea foilor de parcurs ale proiectelor pentru a defini soluții la cele mai critice întreruperi din lanțurile de aprovizionare europene. Este adresat companiilor, clusterelor, furnizorilor financiari, actorilor din societatea civilă și altor entități interesate. Vă rugăm să rețineți că necesită o înregistrare separată.

Cele șase ediții anterioare ale conferinței au reunit peste 1.200 de participanți din mediul de afaceri, mediul academic, cercetare, administrație publică. Au participat peste 200 de vorbitori remarcabili și as-au oferit peste 500 de oportunități de conectare între antreprenori și furnizori de inovație din întreaga lume, în timpul sesiunilor de integrated matchmaking.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Top 10 motive pentru care totul electric este o idee proastă

Politicienii și oficialii guvernamentali de la fiecare nivel par...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță,...