Deloitte România –parteneriat cu Creatio pentru soluții de automatizare pentru IMM-uri, companii mari și corporații

Date:

Deloitte România încheie un parteneriat cu compania globală de software Creatio, cu sediul în Statele Unite, care furnizează o platformă unică pentru automatizarea fluxurilor de lucru și managementul relațiilor cu clienții (CRM) fără cod, pentru a oferi soluții de automatizare pentru IMM-uri, companii mari și corporații care activează în sectoare precum servicii financiare, producție, retail, farmaceutic, telecomunicații, transport și media și publicitate, dar și pentru sectorul public. 

„În ultimii ani, ecosistemul de tehnologie pe care Deloitte l-a creat în România s-a dezvoltat semnificativ și chiar a depășit granițele locale datorită competențelor interne și cu ajutorul partenerilor recunoscuți la nivel internațional cu care colaborăm. Parteneriatul cu Creatio ne va permite să oferim soluții care să răspundă atât nevoilor sectorului public, cât și ale celui privat cu privire la transformarea digitală”, a spus Vladimir Aninoiu(foto), Director de tehnologie în cadrul practicii de consultanță a Deloitte România.

Prin acest parteneriat, echipa de tehnologie din cadrul practicii de consultanță a Deloitte România va gestiona implementarea platformei Creatio pentru a îmbunătăți procesul de transformare digitală a companiilor. În faza inițială, platforma Creatio va fi implementată de echipa Deloitte clienților din România și, într-o a doua fază, companiilor din Europa Centrală și de Est.

„Asigurarea succesului clienților prin intermediul platformei noastre fără cod se află în centrul parteneriatului Creatio cu Deloitte. Împreună, vom contribui la îmbunătățirea experienței consumatorilor și angajaților companiilor cu care vom colabora, pentru a-i ajuta să stimuleze creșterea și să schimbe modul în care companiile inovează și se adaptează la schimbare”, a declarat Alex Donchuk, Senior Vice President, Global Channels la Creatio.

Acest nou parteneriat contribuie la ecosistemul de soluții tehnologice creat de Deloitte pe plan local, care include platforma de automatizare Processo, o soluție creată de experții Deloitte ce permite companiilor să creeze modele de afaceri și de decizie și să le integreze cu sistemele pe care le folosesc deja, precum și soluțiile digitale pentru instituțiile financiare dezvoltate în cadrul parteneriatului strategic cu FintechOS, soluții de automatizare a fluxului de documente oferite în parteneriat cu Legito, sau soluțiile tehnologice dedicate departamentelor juridice, financiare și de resurse umane, cum ar fi chatboți și soluții pentru automatizarea proceselor repetitive și manuale prin tehnologie RPA și algoritmi de procesare a limbajului natural, create în parteneriat cu Druid, Future WorkForce și RPAbox.

La nivel global, Deloitte este recunoscut de mai mulți ani drept lider în consultanță în tehnologie și în transformare digitală – acoperind toate domeniile, de la strategie și inovație, la operațiuni de IT -, inclusiv prin intermediul parteneriatelor cu SAP, Salesforce, Microsoft, Amazon, Google, Apple, Facebook și alți giganți în tehnologie.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Provocările Fiscale în Sectorul Petrolului și Gazelor Naturale din România

de Tănase Stamule decanul Facultății de Administrarea...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...