Dr. Constantin Stan aduce în România, pentru grupul de clinici Cronos Med, parteneriatul exclusiv cu Mia Femtech™️

Date:

Mia® este o experiență de armonizare a sânilor care utilizează o tehnologie revoluționară, minim invazivă. Această tehnică brevetată este concepută pentru a fi accesibilă și ușor de realizat. Prin lansarea tehnicii în România, se marchează un moment semnificativ și mult așteptat în domeniul esteticii sânilor. Considerată la nivel internațional ca fiind viitorul esteticii sânilor, Mia® oferă o experiență unică, prin echilibru și armonie, și elimină multe dintre inconvenientele augmentării mamare tradiționale.

Mia® este o schimbare completă de paradigmă în chirurgia sânului și reprezintă, din toate punctele de vedere, viitorul chirurgiei mamare. Mi-am propus să aduc în România această tehnică inovatoare, care elimină anestezia generală din protocolul intervenției. În plus, nu mai vorbim de volumizare, ci vorbim de armonizare și aspect super natural. Dinamica în chirurgia sânului este uluitoare, iar Mia® reprezintă, în acest moment, o abordare inovatoare din toate punctele de vedere.” – Dr. Constantin Stan.

Cu un timp minim de recuperare, procedura este concepută fără anestezie generală și le permite  pacienților să revină la majoritatea activităților după un singur weekend de recuperare sau, în unele cazuri, chiar în aceeași zi.

Tehnica utilizată în timpul experienței Mia® include o îmbunătățire naturală și discretă a sânilor, în doar 15 minute. Pacienții pot părăsi clinica la aproximativ 90 de minute după sosire. Procedura oferă pacienților unul dintre cele mai prețioase avantaje – timpul.

Implanturile utilizate în cadrul experienței Mia® au o suprafață SmoothSilk® de 4 microni, concepută și demonstrată științific cu răspuns inflamator redus, fricțiune minimă și dezvoltare scăzută a bacteriilor. În urma procedurii se obțin sâni moi, rate scăzute de contractură capsulară și nicio boală proliferativă raportată, legată de dispozitivul primar. Tehnica este proiectată astfel încât să obțină o îmbunătățire semnificativă și o senzație mai naturală, cu o creștere proporțională de una sau două cupe.

Printr-o tehnică minim invazivă patentată, procedura permite păstrarea structurilor anatomice importante ale sânului și integritatea completă a țesutului nativ.

Mia® presupune o schimbare majoră în modul în care intervențiile chirurgicale nu sunt doar realizate, ci și experimentate, și reprezintă viitorul chirurgiei mamare.  Prin integrarea unei tehnologii de ultimă generație și a unor tehnici inovatoare, Mia® redefinește complet experiența chirurgicală.

Această intervenție minim invazivă se realizează în 15 minute, fără a necesita anestezie generală; pacientele resimt o minimă durere postoperatorie și o cicatrice minusculă, ascunsă, de aproximativ 2 cm în zona axilei. Tehnica le oferă libertatea de a-și relua rapid activitățile zilnice, în unele cazuri chiar în aceeași zi.

Pe parcursul acestei proceduri minim invazive, realizată doar de chirurgi certificați Mia®, țesuturile mamare sunt ușor împinse pentru a crea spațiu pentru implant. Ulterior, implantul este introdus în sân folosind un injector brevetat, printr-o tehnică fără atingere.

Ce face ca Mia® să fie diferită:

  • Tehnologie de suprafață biocompatibilă: Dovedit clinic și științific, răspuns inflamator scăzut, fricțiune redusă și atașare bacteriană redusă, rezultând complicații legate de dispozitiv de sub 1%.
  • Tehnică inovatoare fără atingere: Singura tehnică veritabilă fără atingere, utilizând un injector pentru inserarea implantului și eliminând bisturiul.
  • Procedură standardizată: Sistemul brevetat include un protocol medical standardizat, ceea ce sporește siguranța, consistența rezultatelor și reduce rata complicațiilor.

Pentru procedura Mia®, atât experiența și timpul de recuperare, cât și rezultatul final în urma procedurii, pot varia de la pacient la pacient. Înainte de intervenție, consultați-vă cu medicul chirurg/echipa medicală și urmați indicațiile.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Lemne de foc și alte ajutoare pentru sate izolate

Asociația „Zi de Bine” anunță că „reia și dezvoltă...

INS: Produsul Intern Brut în trimestrul III 2024 comparativ cu trimestrul II 2024 a fost în termeni reali mai mic cu 0,1%

Conform Institutului Național de statistică Produsul Intern Brut -...

Locuri de muncă vacante

Agenția Județean pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Ilfov...