Investiții suplimentare de 75 de milioane de euro în România

Date:

Portofoliul total al bunurilor imobiliare ale WDP în România se îndreaptă către 500 de milioane de euro până la sfârșitul anului 2019

WDP deschide Ziua Investitorilor din România  anunțând un volum suplimentar de investiții de aproximativ 75 de milioane de euro, reprezentând o suprafață de aproximativ 130.000 m² de proprietăți imobiliare,  ce se compun atât din proiecte nou dezvoltate, cât și din achiziții pentru clienți noi sau existenți.
După finalizarea acestui nou pachet de investiții, valoarea totală a portofoliului imobiliar va ajunge la aproximativ 450 de milioane de euro, apropiindu-se astfel de valoarea de 500 de milioane de euro (sau 15% din portofoliul total al WDP) până la sfârșitul anului 2019.
Metro și LPP optează pentru WDP

În locația sa actuală din Ștefăneștii de Jos, de lângă București, WDP va începe construcția a două noi depozite, cu suprafață totală de aproximativ 80.000 m². Aceste imobile se dezvoltă pe parcela care a fost achiziționată la sfârșitul anului 2017.
Noua clădire, cu o suprafață totală de 58.000 m², este un nou depozit de logistică alimentară pentru Metro. Clădirea va fi finalizată în etape, până la începutul anului 2020, și va cuprinde atât o zonă de depozitare fără temperatură controlată, cât și o zonă de depozitare cu răcire și congelator, pentru distribuirea produselor alimentare. Metro semnează un contract de închiriere pe o perioadă de zece ani pentru această locație.
În plus, se dezvoltă un nou centru de distribuție, de peste 22.000 m², având livrarea în al doilea trimestru al anului 2019, care va găzdui activitățile de e-commerce ale specialistului LPP în îmbrăcăminte. LPP a semnat un contract de închiriere pe o perioadă de zece ani pentru această locație.

Jeroen Biermans, general manager al WDP în România
Jeroen Biermans, general manager al WDP în România

Poziția strategică și calitatea locațiilor noastre din România asigură premisa ca WDP să poată construi un parteneriat pe termen lung cu clienții săi în diferite locații pentru a sprijini creșterea activităților lor.

Varianta integrală a articolului este disponibilă doar pe bază de abonament

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Evoluțiile săptămânii trecute: bitcoin și ether în ușoară scădere

Bitcoin a avut un început de februarie mai complicat,...

Investitorii împing bursele în sus din teama de a nu rata revenirea piețelor  

Noul an a adus un optimism reînnoit, iar bursele...

Decalogul schimbărilor aplicabile de la 1 ianuarie 2023 în domeniul gestionării deșeurilor

Daniela Neagoe, Senior Manager, Comerţ Internaţional, EY România (foto) În...