Finanțare pentru Christian’76 Tour de la Banca Românească, garantată de EximBank

Date:

Banca Românească a acordat companiei Christian’ 76 Tour  o finanțare în valoare de trei milioane de euro pentru asigurarea necesarului de lichidități pentru activitatea curentă. Suma a fost acordată cu garanție de stat emisă de EximBank în cadrul schemei de ajutor de stat Covid-19, dedicată companiilor mari, care acoperă 70% din finanțare.

Cristian Pandel (foto), președintele Consiliului de Administrație al Christian’ 76 Tour: „Acest pachet de finanțare ne sprijină într-un moment foarte important pentru companie și va fi folosit pentru desfășurarea activității noastre în conditii optime. După un an 2020 extrem de greu şi provocator din toate punctele de vedere pentru turism, suntem încrezători că prin optimizările şi deciziile de îmbunătăţire luate în această perioadă pandemică, putem să sporim rata de profit, astfel încât să investim cu mai mare încredere în noi proiecte, în special pe zona de digitalizare a experienţei utilizatorului final.” 

După cum subliniază EximBank, „contextul economic generat de pandemie – care a afectat semnificativ domeniul turismului – a reprezentat principala provocare a tour operatorului român pentru depășirea căreia a implementat mai multe măsuri de reducere a costurilor și de îmbunătățire a strategiilor de achiziție și de vânzări. Ca urmare a acestor măsuri, Christian’ 76 Tour estimează pentru acest an o creștere a afacerilor la nivelul din 2019”.

Cristian Pandel, fondatorul companiei Christian’ 76 Tour, accentuează: „Anul acesta împlinim 25 de ani de activitate și focusul nostru este să investim și mai mult în procesele interne prin care să punem accent pe calitate și satisfacția clienților care ne-au ajutat să ajungem lideri de piață. Preconizăm o cerere masivă pentru vacanțe în 2022 și ne așteptăm ca peste 200.000 de clienți să călătorească anul acesta alături de Christian Tour, touroperatorul cu capital 100% românesc. Toate serviciile integrate, fără intermediari și fără comisioane în plus, fac din Christian Tour cel mai mare tour operator din România, care poate astfel să ofere pieței românești cele mai bune și competitive servicii”.

Christian Tour reamintește că „este membru fondator al Memento Group of Companies, cel mai mare grup turistic prezent pe piața din România încă din anul 1997, care și-a diversificat constant portofoliul de servicii și a construit o rețea de parteneri nu doar în Europa începând cu România, Republica Moldova, Serbia, Grecia, Turcia, Spania, Polonia, dar și în Egipt, Tunisia, Emiratele Arabe Unite. Din grupul de firme fac parte companii legate de activitatea de turism: Anima Wings – companie aeriană, Memento Bus – transport rutier de persoane, TUI Travel Center – rețea de agenții de turism, reprezentantul exclusiv pentru Romania al liderului mondial de turism – TUI Germania”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Energy Policy Group și WWF-România anunță lansarea oficială a proiectului RENewLand

Energy Policy Group (EPG) și WWF-România (Fondul Mondial pentru...

Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunță...