Dai-Tech, proiecte publice și private de un milion de euro în 2021

Date:

Compania Dai-Tech SA, deţinătoare a brandul românesc nJoy de echipamente şi soluţii IT&C de protecţie a echipamentelor electrice şi electronice, lider pe piaţa autohtonă de UPS (sisteme neîntreruptibile de alimentare cu energie), anunță că „a încheiat anul trecut proiecte private şi licitaţii publice, constând în furnizarea de echipamente şi soluții tehnice de protecţie a arhitecturii electrice, în valoare de aproape un milion de euro. Securitatea naţională, educaţia şi IT-ul au fost domeniile în care activează companiile şi organizaţiile care au ales produse nJoy.

Unul dintre proiectele câştigătoare a constat în 1.600 de unităţi UPS nJoy din seria Code ce vor proteja infrastructura de internet din numeroase școli din cadrul unui program susţinut de Ministerul Educației din Serbia și Uniunea Europeană. 

De asemenea, un număr de 600 de unități UPS bazate pe soluția Anser 1500 au fost livrate la începutul anului 2022 către Ministerul Român al Apărării (200 deja livrate, 400 sunt în așteptare pentru aceleași aplicații), în cadrul unui alt proiect”. 

Adorian Demeter, fondator şi General Manager al Dai-Tech

Adorian Demeter, fondator şi General Manager al Dai-Tech: „Anul trecut, am participat împreună cu partenerii noștri la numeroase licitații și proiecte publice și private de anvergură. Acest tip de oportunitate vine întotdeauna cu provocarea de a identifica soluția cea mai potrivită, prin testarea sistemului UPS în mediul de folosinţă, experiența acumulată de-a lungul timpului şi datele furnizate de caietul de sarcini. Soluțiile nJoy au la bază 3 perspective: strategică, economică şi din punct de vedere al resurselor. De exemplu, perspectiva achiziţiei de resurse în mod eficient implică accesul la procesul de fabricaţie facil, la expertiza umană şi de management, care vor asigura beneficiarul că proiectul va fi soluţionat în timp rezonabil şi la un cost de achiziţie prestabilit. Echipamentele furnizate de noi răspund într-un mod eficient la toate cerinţele clienţilor, şi, de multe ori, chiar le depăşesc, astfel încât soluţia finală nJoy implementată să fie cea mai bună variantă calitate-cost-eficienţă pentru infrastructură electrică sprijinită.” 

Dai-Tech semnalează și „un alt proiect, care constă în 110 unități UPS, bazate pe soluţia companiei UPS Argus, a fost câştigat printr-o licitaţie privată a partenerilor Dai-Tech, în condiţii foarte stricte legate de costul de achiziţie şi capabilitățile tehnice. 

Totodată, 63 de unități mari UPS nJoy Balder împreună cu accesoriile soluţiei complete, au fost livrate către Armata Română. Soluția UPS este parte integrată din protecţia şi suplimentarea electrică a unităților mobile de control (o parte fiind deja livrată către destinatar). 

Dai-Tech are o strategie de extindere pe pieţele externe și de dezvoltare a unor noi produse, într-un ritm accelerat, iar pentru a susţine acest lucru, compania este deschisă la accesarea de noi surse de finanțare, fie de tip private equity, fie prin listarea pe Bursa de Valori București”.
Dai-Tech este „o companie cu sediul în Timişoara, care deţine brandul de echipamente şi soluţii de infrastructură electrică și securitate, nJoy, din 2010. Până în prezent, Dai-Tech a lansat peste 500 de produse nJoy – UPS, baterii, AVR-uri (stabilizatoare de tensiune) și surse de alimentare. Produsele sale se vând în 15 ţări: Armenia, Bulgaria, Cehia, Grecia, Italia, Kosovo, Liban, Macedonia de Nord, Portugalia, România, Rusia, Serbia, Tunisia, Ucraina și Ungaria. Dai-Tech este certificată la standarde internaționale pentru managementul calității prin ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, emise de TUV Austria, iar produsele sale trec cu brio certificările de performanță IEC-62040-3, plasând compania între jucătorii de top pe plan global”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Analiză Claudiu Cazacu, XTB: Precedent în „uber-izarea prețurilor”. Cum pot cartofii prăjiți să influențeze valoarea acțiunilor

Prețurile stabilite dinamic fac parte dintr-o strategie utilizată frecvent...

Economia informală în România: context, cauze și efecte

| de Prof. univ. dr. Cristian PĂUN, Academia de Studii Economice din București și Prof. univ. dr. Radu MUȘETESCU, Academia de Studii Economice din București

ASIGURĂRI. POLITICI PREZENTE ȘI VIITOARE

În cadrul conferinței „Asigurări. Politici prezente și viitoare” organizată...