A început programul Prima Casa 2020

Date:

Programul Prima Casa 2020 a fost lansat oficial de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, după ce Ministerul Finanţelor şi-a dat acordul pentru buget, potrivit Antena3.ro.

Astfel, Ministerul Finanţelor a aprobat distribuirea sumei de 1,98 miliarde de lei din plafonul total de 2 miliarde de lei, alocat pentru anul 2020 printr-o hotărâre de guvern.

De asemenea, alocarea plafonului total între finanţatorii participanţi în Programul Prima Casă 2020 a fost realizată cu aplicarea criteriilor şi procedurii de evaluare a rezultatelor activitații de creditare în cadrul programului, desfăşurate de finanţatori în anul 2019. În același timp, Programul Prima Casă 2020 beneficiază de aceleași condiții de garantare din partea statului român, în favoarea finanțărilor acordate de către cele 14 bănci participante în program: BRD-GSG, BCR, Banca Transilvania, CEC Bank, ING Bank, Raiffeisen Bank, OTP Bank, Banca Românească, Unicredit Bank, Garanti Bank, First Bank, Marfin Bank, Leumi Bank și Intesa Sanpaolo Bank. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Cont de cheltuieli comune pentru până la patru persoane

ING Bank România anunță „lansarea contului pentru cheltuieli comune...

Indicele de brevete 2023: Inventatorii români contribuie la invențiile din domeniul IT din Europa

Oficiul European de Brevete a primit în total 199.275...