Campanie de fundraising pentru centrul medical Bucureștii Noi

Date:

Campania de fundraising inițiată de Auchan și Leroy Merlin pentru amenajarea unei unități de suport medical pentru București-Ilfov continuă. Proiectului i se alătură Asociația Zi de Bine, fondată de Melania Medeleanu și Luciana Zaharia, asociație care la rândul eu concretizează inițiativa #ScutPentruSpitale și a adunat deja peste de 500.000 de euro în beneficiul a peste 30 de spitale din toată țara.

Unitatea va fi un centru de primire, triere, cazare și tratare preliminară a bolnavilor infectați cu coronavirus, amenajat într-o clădire aparținând companiei Leroy Merlin (7.500 mp), pe centura Capitalei – Șoseaua Chitilei. Vor fi 350 de paturi, containere de cazare pentru medici, containere sanitare și dușuri pentru pacienți, zone distincte de luat masa pentru cadre medicale și pacienți, asigurându-se astfel condiții decente de îngrijire pentru cazurile noncritice. Pacienților și personalului medical le vor fi asigurate mesele zilnice și toate serviciile conexe de funcționare a spațiului (utilități, wi-fi, curățenie etc.).

Companiile care doresc să se implice sunt rugate să sune la numărul de telefon                   0374 45 46 41, de luni până vineri între orele 9-18 sau să scrie pe email la adresa: [email protected]. De asemenea, cei care vor sa dea o mână de ajutor pot contacta Asociația Zi de Bine la 0725565375 sau [email protected]

Melania Medeleanu, fondatoare a Asociației Zi de Bine: „Sunt zile în care e important să stai. În casă. Nu însă deoparte. Suntem în fața unui inamic care poate fi învins doar dacă facem scut în jurul celor care ne apără. Unitatea de suport medical Bucureștii Noi exact asta face: eliberează spitalele și medicii de o presiune uriașă, oferind în același timp sprijin pacienților cu forme ușoare ale bolii. ZICEM de BINE despre proiectul inițiat de Auchan și Leroy Merlin și, cu ajutorul lor și al miilor de oameni care simt, în aceste zile, că nu pot sta deoparte, FACEM BINE”.

Ionuț Ardeleanu, director general, Auchan Retail România: „Ne bucurăm să avem alături de noi Asociația Zi de Bine, care, prin prisma experienței îndelungate a Melaniei Medeleanu, va facilita operarea rapidă și eficientă a tuturor sponsorizărilor de materiale și echipamente de la parteneri, fiind de asemenea și un vector de comunicare pentru a atrage noi susținători. Le mulțumim tuturor companiilor care s-au alăturat deja acestui important proiect și suntem încrezători că solidaritatea demonstrată zilele acestea ne va permite predarea acestui spațiu către autorități în următoarea săptămână”.

Frédéric Lamy, director general, Leroy Merlin: „Lucrurile au avansat rapid și nu putem decât să ne bucurăm și să mulțumim oamenilor și companiilor care s-au mobilizat și implicat în acest proiect. Avem convingerea că Asociația Zi de Bine va gestiona buna desfășurare a pre-spitalului și vor face tot ce este necesar ca cei bolnavi să aibă parte de cele mai bune condiții. Magazinul nostru va deveni casa lor și ne vom asigura că vor beneficia de tot confortul”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Analiză Claudiu Cazacu, XTB: Precedent în „uber-izarea prețurilor”. Cum pot cartofii prăjiți să influențeze valoarea acțiunilor

Prețurile stabilite dinamic fac parte dintr-o strategie utilizată frecvent...

Economia informală în România: context, cauze și efecte

| de Prof. univ. dr. Cristian PĂUN, Academia de Studii Economice din București și Prof. univ. dr. Radu MUȘETESCU, Academia de Studii Economice din București

ASIGURĂRI. POLITICI PREZENTE ȘI VIITOARE

În cadrul conferinței „Asigurări. Politici prezente și viitoare” organizată...