Delfinariul din Constanţa va fi extins

Date:

Delfinariul din Constanţa va fi extins, investiţia fiind de 5,6 milioane de euro, iar 70 la sută din această sumă va fi dată de Ministerul Turismului, restul fiind de la Consiliul Judeţean. Lucrările vor dura doi ani, scrie News.ro.

Contractul de finanÅ£are pentru proiectul „Extinderea Delfinariului, municipiul ConstanÅ£a” a fost semnat, miercuri, la ConstanÅ£a, de preşedintele Consiliului JudeÅ£ean, Marius Horia Å¢uÅ£uianu, şi de ministrul Turismului, Bogdan Trif.

„Astăzi vom semna un proiect de finanÅ£are a Delfinariului, un punct de atracÅ£ie turistic important pentru litoralul românesc. Îmi doresc foarte mult ca aceste investiÅ£ii să continue în special aici pe litoral, să reuşim ca împreună să definitivăm toată documentaÅ£ia pentru un nou acvariu care cu siguranţă va veni în sprijinul dumneavoastră de a atrage cât mai mulÅ£i turişti pe litoral”, a declarat Bogdan Trif.

Durata proiectului este de 24 de luni de la data ordinului de începere a execuţiei lucrărilor, în prezent desfăşurându-se procedura de achiziţie publică.

Pe durata lucrărilor, spectacolele cu delfini vor avea loc în bazinul mic din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...