Romexpo organizează Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentarăDenta II, în perioada 5-7 decembrie, cadrul evenimentului oferindu-l Pavilionul B1 din Centrul Expozițional. Participă peste 85 de companii din 13 țări. Sunt prezentate inovaţii stomatologice și descoperiri din domeniul medicinei dentare, utile atât medicilor, cât și pacienților care au nevoie de soluţii rapide, eficiente şi cât mai accesibile, oferte speciale de produse destinate cabinetelor şi laboratoarelor stomatologice, aparatură de ultimă generație, echipamente, accesorii, materiale, dispozitive specifice igienei orale, produse farmaceutice pentru medicină dentară. Este de remarcat, prezentarea unora dintre cele mai moderne tehnologii pentru un tratament precis, rapid, fără durere sau disconfort.

Sub aspectul formării profesionale continue, în context se desfăşoară Congresul cu participare internațională al Societății Române de Stomatologie (în Sala Madgearu din Pavilionul B3), ediţia numărul 75, organizată de Societatea Română de Stomatologie în parteneriat cu Romexpo, cu tema principală „Stomatologia 3D”. După cum anunţă iniţiatorii, congresul „își propune să contribuie la actualizarea cunoștințelor și orientărilor profesionale ale medicilor dentiști”.  Congresul este creditat cu 24 de puncte de Educație Medicală Continuă de către Colegiul Medicilor Stomatologi din România.

De asemenea, Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România organizează workshop-ul cu tema „Strategii de Business Planning în Managementul Stomatologic”, pe 5 decembrie, orele 13.30-18.00.

Programul manifestărilor cu caracter profesional mai cuprinde:

– cursul gratuit „Secrets of Dental Laser Therapy” – 6 decembrie, orele 14.00-16.00, sala de conferințe „Denta” din Centrul Expozițional Romexpo, sub forma a două paneluri, unul dedescriere a elementelor de bază ale laserului diodă și ilustrare a principalelor avantaje ale utilizării lui, al doilea, referitor la modul de aplicare a laserului pe țesutul moale și la expunerea posibilelor reacții ale țesuturilor în contact cu acesta, specialiștii având astfel oportunitatea de a „învăța cum să gestioneze viteza mâinii pentru a evita deteriorarea termică a țesuturilor moi” și de a „observa diverse aplicații dentare – frenectomia, gingivectomia, depigmentarea gingiei, eliminarea anchiloglossiei, efectuarea unei biopsii”

– prezentarea „O nouă viziune în chirurgia regenerativă” – 7 decembrie, orele 11.00-12.30, oferită de Smart Medical Solution, susţinută de lector dr. Mauro Libertucci.

Programul complet al activităților conexe, pewww.denta.ro.

Programul de vizitare, 5-7 decembrie 2019, orele 10.00-18.00, intrarea liberă.

DISTRIBUIȚI